​Pirmą kartą Lietuvoje prabangi grožio fiesta „Beauty Lab“

Pirmą kartą Lietuvoje po vienu stogu susiburs grožio industrijos specialistai, jo kūrėjai ir puoselėtojai. Jie spalio 18 dieną, 11-18 val. Žalgirio arenoje surengs grožio fiestą „Beauty lab“, kurioje renginio lankytojai galės nemokamai išbandyti ne tik naujausius ir efektyviausius kosmetikos produktus ar pasimėgauti įvairiomis grožio procedūromis, bet ir sudalyvauti specialiose paskaitose apie grožio ir jaunystės išsaugojimą, kurias praves geriausi šių sričių ekspertai.
„Šiandien grožio kultas yra ypatingai aukštinamas ir vertinamas todėl kiekvienas žmogus vis daugiau dėmesio skiria savo išvaizdai ir sveikatai, o tai užtikrina ne tik puikią savijautą, bet ir pakilią nuotaiką. „Beauty lab“ grožio fiestoje bus galima iš arčiau pažvelgti į šią svarbiausią vertybę puoselėjančią grožio industriją. Kosmetikos gamintojai ir grožio specialistai kiekvienam lankytojui leis pasijusti tarsi prašmatniausiame SPA centre. Čia jie galės ne tik nemokamai pasimėgauti įvairiausiomis procedūromis ar išbandyti grožio gaminius, bet ir sulaukti naudingų patarimų specialių paskaitų metu. Grožį turime puoselėti kiekvienas tad pasinaudokime proga ir atraskime grožį kartu nemokamoje „Beauty lab“ grožio fiestoje.“ – sakė renginį „Beauty lab“ organizuojančios įmonės UAB „Inlinen“ projektų vadovė Meda Kišonė.
„Beauty lab“ grožio fiestos metu lankytojai bus kviečiami apsilankyti „Žalgirio arenoje“ įsikūrusios „Vero cafe“ kavinės konferencijų salėje ir pasiklausyti nemokamų paskaitų apie grožio puoselėjimą. Nuo 11 iki 16 valandos truksiančiose paskaitose bus vedami grožio kursai moterims apie sveikatą, grožį ir laimę, lazerio terapijos naudą figūrai, skaitmeninę odontologiją, dieviškąjį tiesinimą bei estetines grožio procedūras. Renginio koordinatorė pabrėžia, kad „Beauty lab“ grožio fiesta yra dedikuota žmogaus grožio puoselėjimui ir skirta visiems, kam svarbi išvaizda ir sveikata: „Jeigu iki šiol turėjote neatsakytų klausimų ar dvejonių dėl savo sveikatos bei išvaizdos – ši mugė gali padėti jums išsklaidyti abejones.“
Spalio 18 dieną, 11-18 valandą Žalgirio arenoje vyksiančioje nemokamoje „Beauty lab“ grožio fiestoje dalyvaus apie 50 grožio kūrėjų ne tik iš Lietuvos, bet ir iš kaimyninės Latvijos. Į šį reginį susirinks geriausi specialistai ir kokybiškiausi prekės ženklai: grožio salonai, SPA centrai, individualūs grožio kūrėjai – kirpėjai, visažistai, kineziterapeutai, grožio chirurgai ir chirurgijos klinikos, kosmetikos bei medikamentų gamintojai bei platintojai ir kiti. Jie grožį medžiotojantiems lankytojams pasiūlys nemokamai išbandyti įvairias procedūras ir naujausius produktus.

Alfa.lt informacija Renginio aprašymą rasite čia.

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved