Švęsk Naujuosius „Žalgirio“ arenoje – Robert Wells ir įspūdingas naujametinis šou

Robert Wells – pasaulinio lygio žvaigždė, talentingas kompozitorius, pianistas ir atlikėjas, kurio kuriamas dainas atlieka pati Celine Dion, žavisi visa Švedijos karališkoji šeima ir tik jis vienintelis iš Vakarų valstybių muzikantų buvo pakviestas pasirodyti Olimpinių žaidynių metu Pekine. Rodytas visame pasaulyje šio universalaus muzikanto populiariausias šou „Rhapsody In Rock“ bus pirmą kartą pristatytas Lietuvoje, vieninteliame koncerte tik „Žalgirio“ arenoje 2013 m. gruodžio 31 d. 20 val. Pirmieji bilietai tik nuo 74 Lt. Skubėkite įsigyti „Ticketpro“ ir arenos bilietų kasose.

Į Lietuvą Robert Wells atvyksta su ritmo grupe ir įspūdingo balso savininke, soliste LaGaylia iš Švedijos. Koncertuodamas skirtingose pasaulio šalyse, atlikėjas į šou programą įtraukia populiariausius tos šalies atlikėjus bei simfoninius orkestrus. Tad naujametinį vakarą arenos scenoje pasirodys Merūnas Vitulskis, Vilija Matačiūnaitė, Povilas Meškėla ir Kauno miesto simfoninis orkestras.

„Žalgirio“ arenos žiūrovams naujametinį vakarą bus pristatyta dviejų dalių muzikinė programa: savo virtuoziškumą grodamas ir dainuodamas demonstruos pats Robert Wells, balso galimybėmis stebins LaGaylia, pasirodys lietuvių atlikėjai, taip pat šventinę nuotaiką sukurs šou elementai. Vakaro metu žiūrovų lauks siurprizas – Robert Wells uždainuos lietuviškai! Jau tradiciškai vidurnaktį visi žiūrovai bus pakviesti į lauką Naujuosius pasitikti gėrintis įspūdingu fejerverku. Laukia nuostabus šventinis vakaras su artimiausiais draugais ir šeimos nariais!

Papildomai po naujametinio koncerto ir fejerverkų Jūsų lauks rokenrolo naktis „Žalgirio“ arenos „14 10“ restorane su grupe „Blues Makers“ ir karščiausiais hitais! Vakaro metu Jus nustebins virtuvės šefo sukurti gurmaniški patiekalai, kuriuos galite užsisakyti iš anksto „Ticketpro“ kasose su 10 % nuolaida! Pasiūlymas galioja tik naujametinio koncerto „Žalgirio“ arenoje žiūrovams. Papildomus bilietus įsigyti galima visose „Ticketpro“ ir arenos bilietų kasose.

Robert Wells gerbėjai – nuo Karalių iki atlikėjos Celine Dion

Svarbiausi faktai apie Robert Wells:
1. Jauniausias studentas „Karališkojoje muzikos akademijoje“ Anglijoje.
2. Muzikos profesorius Kinijoje nuo 2005 m.
3. Pekino Olimpinių žaidynių kompozitorius 2008 m.
4. Apdovanotas prestižiniu Jo Didenybės Švedijos Karaliaus medaliu už ypatingus nuopelnus meno ir kultūros srityje, 2012 m.
5. Įkūrėjas virtualios fortepijono mokyklos kingofpiano.com anglų, švedų ir kinų kalbomis.

Robert Wells muzikinis kelias prasidėjo Anglijos „Karališkojoje muzikos akademijoje“, kurioje atlikėją visada lydėjo įvairių stilių muzika. Pradedant nuo klasikinės, kaip atskaitos taško, iki Jazz, Boogie Woogie, liaudies dainų, miuziklų ir sunkiojo roko muzikos.

Robert Wells dėl savo išvaizdos ir neeilinių muzikinių gebėjimų Švedijos žiniasklaidos tituluojamas Jėzumi, galinčiu vaikščioti vandeniu. Kai kurių koncertų metu atliekant dainą „Smoke on the water“ scenoje tyvuliuoja vanduo, o iš dūmų kamuolio su sintezatoriumi rankose pasirodo Robert.

Robert Wells kuria muziką žymiems pasaulio atlikėjams – yra vienas iš bendraautorių Celine Dion dainos „Song For You“, kurią kartu su atlikėja įrašė Las Vegase. 2008 m. koncertinių gastrolių metu Švedijoje Celine Dion pasikvietė Robert Wells į sceną kartu atlikti dainą.

Robert Wells yra tekę groti su daugybe pasaulinio lygio žvaigždžių. Švedijos princesės Viktorijos gimtadienio metu kartu su Robert scenoje pasirodė tokie atlikėjai kaip Ronan Keating, Lionel Richie ir Sankt Peterburgo simfoninis orkestras.

2008 m. Robert Wells kūrinys orkestrui buvo pasirinktas teminei muzikai olimpinėms žaidynėms Pekine. Už šį nuopelną Robert buvo apdovanotas prestižiniu Kinijos apdovanojimu. Verta paminėti, jog tąkart jis buvo vienintelis Vakarų atlikėjas, pakviestas pasirodyti Olimpinių žaidynių scenoje.

Švenčiant 300 metų jubiliejų fortepijonui Robert Wells įrašė dainą „Handful Of Keys“ kartu su gitaristu Albert Lee, grojusiu taip pat su Eric Clapton, grupe „Deep Purple“. Daina pasiekė tokį populiarumą, jog pelnė auksinio įrašo apdovanojimą.

Sėkmingiausias šou „Rhapsody In Rock“

Naujametinę naktį „Žalgirio“ arenoje pristatomas šou „Rhapsody In Rock“ – sėkmingiausias muzikinis šou, sukurtas ir prodiusuotas paties Robert Wells. Šou pirmą kartą pristatytas dar 1989 m. Švedijoje ir nuo to laiko jį lydėjo neįtikėtina sėkmė. Jau trečią kartą pristatant šou išpirkti visi bilietai bei šou nufilmuotas Švedijos ir Amerikos TV kanalams. Šio šou DVD savo populiarumu ir pardavimais pripažintas 7 kartus auksiniu ir 2 kartus platininiu.

2000-ųjų rekordas – parodyti 26 šou per 5 savaites, padedant 110 pagalbininkų – turas neoficialiai pavadintas „bemiegiu turu“. Rekordas pagerintas 2003-aisiais – 26 šou per 4 savaites.

Šou pristatytas išskirtinėse vietose ir didžiausiose salėse, kuriose yra koncertavę Bruce Springsteen, U2, Madonna ir dar daug kitų: įspūdingame Dalhalla karjere (15 iš eilės išparduotų koncertų), prestižinėje salėje „The Royal Albert Hall“ (4 iš eilės išparduoti koncertai), koncertuota Los Andžele „Oskarų“ ceremonijos salėje „Kodak Theater“, Ullevi ir Råsunda Švedijos futbolo stadionuose, Svaneholms pilyje, Båstad teniso stadione.

Renginio vieta: „Žalgirio“ arena, Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas
Renginio data ir laikas: 2013 m. gruodžio 31 d. 20 val.
Durys atidaromos: 18.00 val.
Ar bus pertrauka?: Taip
Ar bus apšildanti grupė?: Ne
Renginio trukmė: 3,5 val.
Vaikai iki 6 metų įleidžiami nemokamai: Taip
Neįgalieji ir juos lydintis asmuo įleidžiami nemokamai: pagal išankstinį, suderintą sąrašą
Leidžiama fotografuoti, filmuoti: Ne
Bilieto kaina: 74 – 154 Lt
Mažiausia neakcinė kaina: 94 Lt
Bilietų platintojo mokestis: 3 Lt
Arenos mokestis: 3 Lt
Klubo nariai perkasi bilietus: 2013 m. rugsėjo 30 – lapkričio 11 d. imtinai
Salės planas: „Koncertas 1
Bilietų platintojas: Ticketpro.lt , Arenos bilietų kasa 8 37 354 403
Bilietų pardavimo pradžia: 2013-09-30

Kvietimas sutikti Naujuosiu „Žalgirio“ arenoje

Robert Wells „Rhapsody In Rock“

LaGaylia „Ain`t No Other Man“ („Rhapsody In Rock“)

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved