Maža didelė istorija apie moterį

Žiūrovus, pasiilgusius geros, jausmų kupinos istorijos, Vilniaus mažasis teatras kviečia į netradicinį vakarą.
"Tai mažasis teatras. Mažoji forma", – taip šį reiškinį pristato aktorės Virginija Kochanskytė, Valda Bičkutė ir Daiva Rudytė. Mažosios formos išskirtinumas yra mobilumas ir galimybė etiudus rodyti ne tik teatre, bet ir kitose erdvėse – bibliotekose, muziejuose, ten, kur didesnės apimties spektakliams trūksta erdvios scenos, didelės salės ar daug žiūrovų.
"24 valandos iš moters gyvenimo" – tai trys meilės – tikros, stiprios, fatališkos – besiilginčių moterų istorijos. Jautri, valiūkiška, naivi Irenė, paslaptingoji, elegantiškoji Misis K. ir niekieno nemylėta, keistoji Leporelė. Trys istorijos, sklidinos meilės ilgesio, kvapą gniaužiančių negailestingos lemties posūkių, aistros, žaismo, juoko, – visa tai pusantros valandos spektaklyje kurį netrukus pamatys kauniečiai teatro mėgėjai.
Stefanas Zweigas garsėja kaip nuostabus biografijų rašytojas, sugebantis pastebėti žmogų ir su niuansais perteikti jo portretą skaitytojui. Kas supras tą moterį, kas suvaldys? Tai tik dar vienas vyro bandymas įminti moteriškumo paslaptį.
Istorijose svarbus vaidmuo tenka likimui: jis įsiveržia į mūsų taisyklėmis suvaržytą pasaulį ir belieka tik galvoti, kodėl pasielgei vienaip ar kitaip. Tai istorijos apie auką, ne veltui S.Zweigas sakė: "Visų pirma moters meilė pasižymi dideliu noru aukotis."
"Kartais tai grožis, o kartais – pražūtis, bet jeigu likimas atneša jausmų į tavo gyvenimą – brangink. Atmesk viską, kas buvo neigiama, o visa kita nešk per gyvenimą ir Dievui dėkok, kad tai buvo", – sakė projekte dalyvaujančios aktorės.
Kas? "24 valandos iš moters gyvenimo". Kur? Kauno "Žalgirio" arenos amfiteatre. Kada? Kovo 29 d. 17 val.
Kaunodiena.lt informacija.

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved