Geriausia dovana švenčių proga – „Žalgirio“ arenos dovanų kuponas

Ieškote kalėdinių dovanų savo šeimai, draugams ar kolegoms? „Žalgirio“ arenos lankytojų pageidavimu, nuo šių metų gruodžio mėnesio jau galima įsigyti 25, 50 ir 100 litų vertės arenos dovanų kuponus, už kuriuos galėsite įsigyti bilietus į visus „Žalgirio“ arenos renginius.

Geriausia dovana – puikios emocijos ir šypsena jūsų artimo veide! Padovanokite puikų laiką didžiausios Baltijos šalyse „Žalgirio“ arenos renginiuose!

Įsigijusieji dovanų kuponus gali rinktis iš daugybės skirtingo pobūdžio renginių: krepšinio varžybų, užsienio ir Lietuvos atlikėjų koncertų, operų, baleto, cirko, ledo ir šokių šou. Visi renginiai skelbiami arenos interneto svetainės www.zalgirioarena.lt renginių skiltyje. Renginių sąrašas nuolat atnaujinamas.

„Žalgirio“ arena rekomenduoja: 12 31 d. Roberto Wellso naujųjų sutikimo šou „Rhapsody In Rock“ kartu su soliste iš Švedijos LaGaylia, lietuvių atlikėjais Merūnu Vitulskiu, Vilija Matačiūnaite, Povilu Meškėla ir Kauno miesto simfoniniu orkestru.

Dovanų kuponus galima įsigyti ir išsikeisti „Žalgirio“ arenos kasoje (Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas). Bilietų kasos darbo laikas I-V 11-19 val., tel. 8 37 354 403, el. p. kasa@zalgirioarena.lt. Dovanų kuponas galioja 6 mėnesius nuo įsigijimo datos.

Kviečiame susipažinti su išsamiomis dovanų kupono naudojimo taisyklėmis.

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved