A. Dementavičiūtė palieka „Žalgirio“ areną

Iš posto traukiasi areną tinkamai Europos krepšinio čempionatui parengusi, dvejus metus sėkmingai Kauno „Žalgirio“ arenai vadovavusi Angelė Dementavičiūtė. Vakar buvo sutarta su areną koncesijos sutartimi valdančios VšĮ „Kauno Žalgirio rėmėjas“ direktoriumi Pauliu Motiejūnu, kad atsistatydinimas įvyko abiejų šalių susitarimu.

Paprašyta pakomentuoti tokį savo sprendimą, A.Dementavičiūtė sakė:

„Paskutiniu metu viešojoje erdvėje nuolat tendencingai buvo eskaluojami tariami mano ryšiai su buvusiu Ūkio banko savininku Vladimiru Romanovu ir visuomenei buvo brukama versija, neva aš iki šiol su juo palaikau ryšius. Nors visa tai yra visiška nesąmonė, tačiau suprantu, jog ilgai teks įrodinėti, jog yra kitaip. Nenorėdama sudaryti nepatogumų „Žalgirio“ klubui, arenai, nusprendžiau pasitraukti iš arenos direktorės posto, tikėdamasi, jog tai nutildys absurdiškus gandus bei interpretacijas įvairiomis temomis ir sudarys sąlygas „Žalgirio“ klubui bei arenai atsikratyti kai kurių politinių ir finansinių grupuočių arenai ir klubui klijuojamo V.Romanovo šleifo bei padės „Žalgiriui“ rasti rėmėjų.“

Po Ūkio banko griūties V.Romanovas atsisakė finansuoti „Žalgirio“ klubą, tada A.Dementavičiūtė ėmėsi visų įmanomų priemonių, kad būtų išsaugotas „Žalgiris“, kad būtų stabilizuota klubo finansinė padėtis. Ji prikalbino į klubo vadovo postą sugrįžti P. Motiejūną.

Nuo pat „Žalgirio“ arenos atidarymo jai vadovavusi A.Dementavičiūtė sugebėjo šį objektą paversti labiausiai lankoma ir pelningai dirbančia arena Lietuvoje.

Atsisveikindama buvusi arenos vadovė A. Dementavičiūtė dėkoja tiek verslo partneriams, tiek arenos lankytojams už bendradarbiavimą ir linki „Žalgirio“ arenai sėkmės.

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved