Atsiliepimai po mados mugės „Fashion Bazaar“ (foto/video)

Fotografo Artūro Morozovo nuotraukos iš „Fashion Bazaar“ mados mugės „Žalgirio“ arenoje.

Kasvykstakaune.lt video iš „Fashion Bazaar“ mados mugės „Žalgirio“ arenoje.

Pirmą kartą Kauno „Žalgirio“ arenos parodų erdvėje vykusioje mados mugėje „Fashion Bazaar“ įsikūrė apie 150 dizainerių ir pardavėjų. Jie siūlė drabužius, aksesuarus, papuošalus ar namų interjero detales.

Šlapdriba ir žiemiškas oras išgąsdino ne visus kauniečius ir miesto svečius, nors po pirmųjų valandų džiūgavo ne visi dizaineriai, o reti čia apsilankę vyrai guodėsi, kad didžioji dalis prekių skirta moterims.

„Dar ne vakaras. Tiesa, žmonės šią dieną gyvena prieššventinėmis nuotaikomis ir greičiausiai namuose gamina valgius“, – šypsojosi odinėmis rankinėmis garsėjančios „Sirenos" savininkė Irena Serapinienė. – Tačiau svarbu ne tik parduoti, bet ir save parodyti“.

Priešingos nuotaikos buvo garsi grafikė, dailininkė Jūratė Rekevičiūtė, kuri jau po pirmos valandos galėjo vykti namo, nes pardavė beveik visus savo vienetinius kūrinius.

„Liko tik smulkmenos, beveik viską jau pardaviau, – prisipažino Jūratė, kuri pirmą kartą gyvenime dalyvavo mugėje. – Todėl labai jaudinausi, nežinojau, kaip seksis“.

Papuošalus, aksesuarus, daugiausia iš Swarovskio kristalų, pusiau brangių akmenų, perlų kurianti buvusi dainininkė Viktorija Mauručaitė į mugę atsivežė lygiai 100 darbų. Brangiausias, segė, kainavo 350, pigiausi, karoliukai, 25 litus.

„Vieną jau pardaviau“, – šypsojosi Viktorija, prisipažinusi, kad kaip šarka mėgsta blizgančius papuošalus, nors kai kurie jų tiktų ir vyrams – prie kaklaraiščio, diržo, ar vietoj „varlytės“.

„Fashion Bazaar“ buvo galima įsigyti Ievos Ševiakovaitės, Liubovės Čaplikienės, Neringos Rūkės, Elenos Rimkienės, Živilės Jakubčionienės, Algitos Gudeliauskienės, Kristinos Rutkauskaitės, Rūtos Grėbliūnienės ir kitų dizainerių bei prekinių ženklų darbų.

„Labai įdomu pamatyti naujausias lietuvių dizainerių tendencijas, galbūt kažką įsigyti sau ar vaikams“, – prisipažino viena iš mugės lankytojų – stilingai atrodanti Rūda Lodienė.

Čia pat organizuotoje drabužių krautuvėlėje kelios dešimtys kauniečių pardavinėjo ir savo drabužius.

„Atsivežiau pusę spintos. Kaip būdinga moterims, kartais prisiperku drabužių, kurių beveik nepanaudoju.Tikiuosi, kad bent pusę pavyks parduoti. – juokėsi Eglė Balčiūnaitė. – Koks brangiausias daiktas? Turbūt „Prada“ rankinė, tačiau kainų nežinau, jos dar tik galvoje".

Tarp vakare pasibaigusios mados mugės lankytojų vyrų buvo vienetai. Mažoji dalis guodėsi, kad jiems čia beveik nėra ką veikti.

„Vyrams pasiūla labai maža“, – apgailestavo mugėje šlepetes pirkęs Tomas.

„Čia verta apsilankyti vien dėl daug čia esančių žavių moterų“, – juokėsi su draugu atvykęs Giedrius Masalskis.

Kaunodiena.lt informacija

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved