#ZAbackstage. „Žalgirio“ arenoje praūžė 90-ųjų diskotekos vakarėlis su DJ Bobo priešakyje

Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyko ilgai lauktas 90-ųjų diskotekos vakarėlis, kuriame legendinius hitus atliko to meto žvaigždės: DJ Bobo, Kate Ryan, „Captain Hollywood“ ir „Masterboy“.

Koncerte apsilankęs „ZA Backstage“ kolektyvas pakalbino ne tik lūkuriuojančius vietinius žiūrovus, bet ir specialiai į Kauną atvykusius gerbėjus iš Vokietijos bei į 90-uosius sugrąžinusį pagrindinį herojų DJ Bobo.

Laidos vedėjos Indrės kalbinti žiūrovai išskyrė mėgstamiausias dainas, nostalgiškai sugrįžo į 90-uosius ir net pademonstravo to meto šokių judesius.

Štai pirmą kartą Kaune koncertuojantis DJ Bobo liko sužavėtas „Žalgirio“ arena ir žadėjo smagų vakarą susirinkusiai publikai.

„Pirmą kartą Lietuvoje buvau prieš 20 metų. Viskas atrodo nuostabiai, esu išties sužavėtas, scena atrodo fantastiškai, tad laukiu kada galėsiu į ją užlipti. Mano publika užaugo kartu su manimi, kadangi Kaune su pirmą kartą, nežinau ko iš jos tikėtis, bet neabejoju, jog tai bus nuostabus vakaras ir tegaliu pažadėti gerą šou“, – dar prieš pasirodymą kalbėjo atlikėjas.

Didžiausią Baltijos šalyse Kauno „Žalgirio“ areną gruodžio 2 dieną sudrebins laukiamiausias metų koncertas „SEL 25”, gruodžio 9 dieną dar dešimtmečiu atgal (į 80-uosius) nukels to meto legendos, o šventiniu laikotarpiu pasirodymus surengs grupė RONDO bei populiariausi Lietuvos atlikėjai Andrius Mamontovas, Donatas Montvydas ir Marijonas Mikutavičius.

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved