#ZAbackstage. „Žalgirio“ arenoje praūžė 90-ųjų diskotekos vakarėlis su DJ Bobo priešakyje

Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyko ilgai lauktas 90-ųjų diskotekos vakarėlis, kuriame legendinius hitus atliko to meto žvaigždės: DJ Bobo, Kate Ryan, „Captain Hollywood“ ir „Masterboy“.

Koncerte apsilankęs „ZA Backstage“ kolektyvas pakalbino ne tik lūkuriuojančius vietinius žiūrovus, bet ir specialiai į Kauną atvykusius gerbėjus iš Vokietijos bei į 90-uosius sugrąžinusį pagrindinį herojų DJ Bobo.

Laidos vedėjos Indrės kalbinti žiūrovai išskyrė mėgstamiausias dainas, nostalgiškai sugrįžo į 90-uosius ir net pademonstravo to meto šokių judesius.

Štai pirmą kartą Kaune koncertuojantis DJ Bobo liko sužavėtas „Žalgirio“ arena ir žadėjo smagų vakarą susirinkusiai publikai.

„Pirmą kartą Lietuvoje buvau prieš 20 metų. Viskas atrodo nuostabiai, esu išties sužavėtas, scena atrodo fantastiškai, tad laukiu kada galėsiu į ją užlipti. Mano publika užaugo kartu su manimi, kadangi Kaune su pirmą kartą, nežinau ko iš jos tikėtis, bet neabejoju, jog tai bus nuostabus vakaras ir tegaliu pažadėti gerą šou“, – dar prieš pasirodymą kalbėjo atlikėjas.

Didžiausią Baltijos šalyse Kauno „Žalgirio“ areną gruodžio 2 dieną sudrebins laukiamiausias metų koncertas „SEL 25”, gruodžio 9 dieną dar dešimtmečiu atgal (į 80-uosius) nukels to meto legendos, o šventiniu laikotarpiu pasirodymus surengs grupė RONDO bei populiariausi Lietuvos atlikėjai Andrius Mamontovas, Donatas Montvydas ir Marijonas Mikutavičius.

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos