Prieš svarbias Eurolygos rungtynes prie „Žalgirio“ arenos veiks fanų zona

Trečiadienį į „Žalgirio“ areną atvyksiantys krepšinio gerbėjai šalia jos įrengtoje fanų zonoje jau galės pajusti kalėdinę dvasią. Papuošta arena, šildantis laužas ir įvairūs konkursai apšildys žiūrovus, susirinksiančius į svarbias Eurolygos rungtynes tarp Kauno „Žalgirio“ ir Izmiro „Karsiyaka“ komandų.

Nepaisant kelių pastarųjų nesėkmių, Eurolygos C grupėje rungtyniaujantiems „Žalgirio“ krepšininkams trečiadienį palaikymas bus ypač reikalingas. Pergalė prieš Turkijos čempionus žalgiriečiams atvertų duris į „Top 16“ etapą.

Prieš rungtynes šalia „Žalgirio“ arenos šventinę nuotaiką sirgaliams kurs fanų zonoje skambėsianti muzika ir renginio vedėjas. Visiems užsukusiems jis pasiūlys sudalyvauti žaidimuose, kuriuose bus galima laimėti „Žalgirio“ prizų. Nepaisant atvėsusių orų savo jėgas krepšinio gerbėjai tradiciškai galės išbandyti metimo į krepšį konkursuose.

Karšta arbata padės palaikyti šilumą žaliai baltų sirgalių minioje, o pasirodysiančiam Kalėdų Seneliui kiekvienas galės atskleisti savo norus ar palinkėjimus savo artimiesiems artėjančių švenčių proga. Mažieji sulauks ir saldžių dovanų iš šio Kalėdų pranašo.

Trečiadienį fanų zona savo veiklą pradės 18.00 val., o Kauno „Žalgirio“ ir Izmiro „Karsiyaka“ mačas ginčo kamuolio išmetimu startuos 19.45 val.

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved