Sirgaliams – galimybė įsigyti bilietus į trejas Eurolygos rungtynes

Per savaitę – 36 tūkst. gerbėjų. Tiek žiūrovų apsilankė „Žalgirio“ arenoje per trejas pirmąsias Kauno „Žalgirio“ namų rungtynes. Padidinti įspūdingus skaičius aistruoliai gali jau nuo dabar – prasidėjo bilietų prekyba į artimiausias trejas žalgiriečių Eurolygos rungtynes namuose.

Praėjusį pirmadienį atidarę Eurolygos sezoną maču su Maskvos CSKA komanda, Lietuvos čempionai kitas dvejas rungtynes stipriausioje Europos lygoje žais išvykose. Į Kauną Eurolyga sugrįš lapkričio 10 dieną, kuomet krepšinio sostinėje svečiuosis Bambergo „Brose Baskets“ klubas iš Vokietijos. Pirmajame ture 96:65 sutriuškinę Zagrebo „KK Zagreb“ krepšininkus, vokiečiai žada būti kietas riešutas bet kuriai komandai.

Palaikyti žalgiriečius „Žalgirio“ arenoje sirgaliai turės progą ir anksčiau – šį šeštadienį, spalio 29 d., moderniausiuose Baltijos šalių sporto rūmuose vyks VTB Vieningosios lygos dvikova. „Žalgirio“ varžovas – „Nizhny Novgorod“ klubas iš Rusijos. Šiose rungtynėse ir toliau galios speciali akcija moksleiviams, studentams ir pensininkams, kuriems bilietas į mačą kainuos vos 3 litus. Be to, kiekvienas įsigijęs bilietą į rungtynes su Bambergo „Brose Baskets“, sulauks 50 proc. nuolaidos bilietui į susitikimą su „Nizhny Novgorod“.

Taip pat jau galima įsigyti bilietus į dar dvejas žalgiriečių rungtynes Eurolygoje: lapkričio 30 d. mačą su Malagos „Unicaja“ ir gruodžio 7 d. dvikovą su Atėnų „Panathinaikos“. Į Eurolygos reguliaraus sezono paskutiniojo turo rungtynes su „KK Zagreb“ ekipa bilietų prekyba prasidės paaiškėjus tiksliai susitikimo datai.

Bilietus į žalgiriečių namų rungtynes galima įsigyti visose bilietai.lt kasose.

Kauno diena inf.

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved