Tu dar gali tapti „Žalgirio“ arenos klubo nariu

Liepos 14 d. prasidėjusi „Žalgirio“ arenos klubo abonementų prekyba viršijo visų lūkesčius. Prekyba vis dar tęsiasi, tad kviečiame suskubti ir išsirinkti sau labiausiai patinkančią vietą „Žalgirio“ arenoje.

Naujoji „Žalgirio“ arena ištikimiausiems lankytojams siūlo tapti Arenos klubo nariais ir įsigyti vieną iš dviejų tipų abonementų – auksinį (renginių) bei oranžinį (sporto) – suteiksiančius išskirtines privilegijas jų turėtojams: personalinė kėdė, atskiras VIP įėjimas, baras, rūbinė bei rūkomasis. Į abonementų kainą taip pat įeina „Žalgirio“ abonementas, o svarbiausia – galimybė per 2 savaites nuo renginio bilietų pardavimo pradžios į visus renginius (auksinis abonementas) arba į visus sporto renginius (oranžinis abonementas) nusipirkti pigiausią neakcijinį bilietą į savo vietą.

Jau dabar yra žinomi šie renginiai ir atlikėjų pasirodymai, į kuriuos auksinio abonemento turėtojai turės teisę patekti Arenos klubo sąlygomis: James Blunt, grupė „HURTS“, Jean Michel Jarre, Mireille Mathieu, Aleksandras Malininas, The Orchestra, Lenny Kravitz, Nikolajus Baskovas, Toto Cutugno, Rammstein, Maskvos miesto baletas – „Spragtukas“. Oranžinio ir kartu Auksinio abonementų turėtojų laukia „Žalgirio“ krepšinio, planuojamos salės futbolo rungtynės ir bušido.

Bilietų įsigijimo tvarka

Informuojame, jog šiais metais jau suskubę įsigyti „Žalgirio“ arenos klubo abonementus, juos atsiimti galės nuo rugpjūčio 8 d. „Žalgirio“ kasoje Kauno „Akropolyje“ (II aukšte „Žalgirio“ suvenyrų parduotuvėje, I-V 11-21 val., VI 11-18 val.). Kitus raginame nesnausti: kuo anksčiau įsigysite abonementą, tuo greičiau pasinaudosite Jums teikiamomis Arenos klubo privilegijomis. Abonementais prekiauja „Žalgirio“ suvenyrų parduotuvė.

Į renginius, kurių bilietai jau prekyboje, abonementų turėtojai galės įsigyti pigiausius neakcijinius bilietus nuo rugsėjo 1 d. Į kitus renginius abonementų turėtojai bilietus galės įsigyti per 2 savaites nuo renginio bilietų pardavimo pradžios.
Renginių metu, kai Arenos klubas patenka į nematomumo zoną (uždengiama pusė salės ir pan.), abonementų turėtojai galės įsigyti bilietus kitose geriausio matomumo vietose.

Abonementai galioja nuo 2011 m. rugsėjo 1 d. iki 2012 m. rugsėjo 1 d.

Informaciją apie Arenos klubo abonementus teikia Mindaugas Kvedaras Tel. 8 685 70065, El. p. mindaugas@zalgiris.lt.

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved