Masters Of Chants: Gregorian

Įspūdingos sėkmės sulaukusi grigališkojo choralo grupė „Gregorian“ 2016-ųjų kovą savo gerbėjus paskutinį kartą pakvies į „Masters Of Chants“ koncertus Lietuvoje. „Final Chapter Tour“ – vienintelė proga išgirsti unikalias pop ir roko dainų interpretacijas, atliekamas choralo virtuozų. Kovo 6 d. didingas paskutinysis „Masters of Chants“ koncertas vyks Kauno „Žalgirio“ arenoje.

„Gregorian“ – tai vienuolių drabužius dėvintys atlikėjai ir instrumentinė grupė, kuri grigališkojo choralo stiliumi atlieka pačius žinomiausius pasauliniais hitais tapusius roko ir popmuzikos kūrinius – populiarios melodijos skamba taip, tarsi būtų atkeliavusios iš viduramžių. Idėja suburti tokią grupę gimė prodiuseriui Frankui Petersonui apsilankius viename iš Ispanijos vienuolynų.

Prodiuseris atrinko choralui tinkamas dainas ir subūrė choristų ansamblį. Nuo to laiko sėkmė juos lydėjo tiek gimtojoje Vokietijoje, tiek visame pasaulyje. Beveik kasmet po albumą išleidžianti grupė juos visuomet įrašinėja bažnyčioje, kad suteiktų dainoms autentiškumo.

Grupės „Gregorian“ koncertai visame pasaulyje sulaukia didžiulio susidomėjimo – įspūdinguose jų šou jau apsilankė daugiau kaip 2,5 milijono žmonių nuo Europos iki Japonijos. Jų populiarumą lemia aukštas profesionalumo lygis, kvapą gniaužianti scenografija, įspūdingi ir techniškai sudėtingi šviesos ir lazerių efektai bei kolektyvo repertuaras. „Gregorian“ atlieka Eltono Johno, Stingo, Eriko Claptono, „Depeche Mode“, „Metallica“, „AC/DC“, „The Doors“, „Rammstein“, „Pink Floyd“, „Duran Duran“, „Hurts“, „U2“ ir kitų populiarių grupių dainas, kurios suskamba visiškai naujai ir netikėtai.

Galerija

Informacija apie renginį

Vieta

„Žalgirio“ arena, Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas

Laikas

2016-03-06, 19:00 val.

Durys

17:30 val.

Trukmė

1 val. 30 min.

Apšildantis atlikėjas

Nenumatoma

Pertrauka

Nenumatoma

Neįgalieji

Nemokamai neįleidžiami

Vaikai

Iki 6 metų įleidžiami nemokamai. Palikite vaikus pramogauti „Vaikystės mieste“!

Fotografavimas

Neleidžiama

Kainos

24 - 36 EUR, platintojo mokestis: 1 Eur, arenos mokestis: 1 Eur

Klubo nariai bilietus perkasi

2015 11 11 – 22 d.

Bilietų platintojas

Bilietai.lt

Parkavimas

„Akropolis“ automobilių stovėjimo aikštelėje ir Karaliaus Mindaugo pr.

Organizatorius

UAB „Bravo events“

ŽA autobusas

Numatoma

Salės planas

(KONCERTAS 1)

Kur rasti

1410 RESTORANAS

Stilingas ir erdvus 1410 restoranas, esantis „Žalgirio“ arenoje, kviečia iš anksto rezervuoti staliuką ir pasimėgauti gurmaniška vakariene prieš koncertą. Virtuvės šefas visuomet pasirengęs stebinti patiekalais iš šviežių, natūralių maisto produktų, o restorano personalas užtikrins, kad galėtumėte atsipalaiduoti ir mėgautis viešnage. Būtina išankstinė staliukų rezervacija: tel. +370 611 22033 arba el. paštu uzsakymai@1410.lt

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos