Informacija „Žalgirio“ arenos dovanų kupono turėtojams

Mieli klientai ir „Žalgirio“ arenos lankytojai,

Informuojame, kad dėl esamos COVID-19 koronaviruso pandemijos situacijos, yra nuspręsta neapibrėžtam terminui, neatidaryti „Žalgirio“ arenos kasų.

Todėl visi iškilę klausimai yra laikinai sprendžiami nuotoliniu būdu, teikiant Jums informaciją mūsų internetinėje svetainėje, socialiniuose tinkluose ir/arba susisiekus su „Žalgirio“ arenos administracija el. paštu bilietai@zalgirioarena.lt arba tel. +370 616 44448.

Svarbi informacija „Žalgirio“ arenos dovanų kupono turėtojams:

Dėl uždarytų „Žalgirio“ arenos kasų nėra galimybės pasinaudoti ir/ar pratęsti „Žalgirio“ arenos dovanų kupono, todėl visiems „Žalgirio“ arenos dovanų kuponų turėtojams yra suteikta galimybė grąžinti dovanų kuponą ir atgauti sumokėtą pinigų sumą. Žemiau rasite grąžinimui taikomas taisykles:

  • Grąžinami tik tie „Žalgirio“ arenos kuponai, kurių galiojimo terminas baigėsi po pirmojo LR karantino įvedimo dienos t. y. nuo 2020 m. kovo 16 d. (imtinai). Pažymime, kad visi „Žalgirio“ arenos dovanų kuponai, kurių galiojimo terminas baigėsi po pirmo karantino įvedimo dienos, buvo pardavėjo (UAB „Kauno arena“) automatiškai tęsiami, neatsižvelgiant į tai ar kupono turėtojai buvo anksčiau susisiekę su pardavėju.
  • Visi kiti „Žalgirio“ arenos kuponai, kurių galiojimo terminas baigėsi dar prieš pirmojo LR karantino įvedimo dieną, yra negaliojantys, nes yra pasibaigę pagal dovanų kupono pirkimo-pardavimo taisykles taikomi panaudojimo terminai.
  • „Žalgirio“ arenos kuponų grąžinimas vykdomas tik kupono turėtojui susisiekus su administracija el. paštu bilietai@zalgirioarena.lt, tikslingai užpildžius pateiktą prašymo formą ir pateikus visus prašomus pirkimą įrodančius dokumentus (dovanų kuponą, kuriame matytųsi jo unikalus serijos numeris ir kasos čekį arba banko išrašą) iki 2020 m. gruodžio 31 d. (imtinai). Be pirkimą įrodančių dokumentų pinigų grąžinimas negali būti vykdomas.
  • „Žalgirio“ arenos dovanų kupono turėtojui už kuponą sumokėti pinigai grąžinami per 14 dienų nuo tikslingai užpildytos ir administracijai pateiktos prašymo formos dienos.
  • Žalgirio“ arenos dovanų kuponų turėtojus, raginame būti aktyviems ir nepraleidus nustatyto termino susisiekti su administracija. Po nustatyto termino t. y., 2020 m. gruodžio 31 d., dovanų kupono galiojimo laikas nepratęsiamas, grąžinimo prašymai nepriimami, pinigai negrąžinami ir visi „Žalgirio“ arenos dovanų kuponai yra laikomi nebegaliojantys.

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos