M.A.M.A 2019 apdovanojimų užkulisiai su #ZAbackstage

Kauno „Žalgirio“ arenoje jau devintus metus paeiliui įvyko grandioziniai muzikos „M.A.M.A 2019“ apdovanojimai.

Visas Lietuvos elitas susibūrė stebėti, kas susižers daugiausiai M.A.M.A apdovanojimų, o dar prieš įspūdingo renginio pradžią sausakimšuose užkulisiuose ne vieną Lietuvos žvaigždę sutiko #ZAbackstage kolektyvas.

Štai M.A.M.A. renginio veidu jau tampantis Justinas Jankevičius džiaugėsi būdamas didžiausių Lietuvos muzikos apdovanojimų dalimi.

„Jei stovi „Žalgirio“ arenos scenoje, tai reiškia, kad tavo gyvenimas eina gera linkme. Drąsiai galime sakyti, kad čia M.A.M.A apdovanojimų namai, nes niekur kitur jie ir nebuvo rengti, o pats džiaugiuosi, kad vis dar esu jiems reikalingas bei galiu būti viso to dalimi“, – mintimis dalinosi M.A.M.A vedėjas.

Socialinių tinklų fenomenu staigiai tapęs Naglis Bierancas (Naglimantas) #ZAbackstage laidoje pasidalijo paslaptimi, jog jau yra gavęs pasiūlymą įrašyti dainą ir nežada jo atsisakyti.

„Dabar visi įrašinėja dainas, tad pasiūlymą gavau ir aš. Karjeros nesiruošiu ir nereikia, bet kaip turinys socialiniuose tinkluose, gali būti geras“, – į dar vieną avantiūrą pasiruošęs nerti Naglimantas.

Raudonuoju M.A.M.A kilimu pražengė ir garsieji krepšininkai broliai Lavrinovičiai, kurie nepraleido progos pajuokauti ir kol kas muzikos reikalus linkę palikti tos srities specialistams.

„Mes galvojome, kad krepšinis čia vyksta šiandien, o iš tiesų – muzikos apdovanojimai. Tai – mums staigmena. Muzika visada papuošia sielą ir pagerina nuotaiką, todėl džiaugiamės būdami čia. Dainuoti nėra mūsų sritis, patys nesugebame to padaryti, tai visada žavimės šios srities talentais, nes yra ko paklausyti ir į ką pažiūrėti“, – sutartinai kalbėjo bene žinomiausi Lietuvos broliai dvyniai.

Tuo tarpu Ievos Zasimauskaitės favoritu įvardintas Vidas Bareikis džiaugėsi atsiperkančiu darbu bei tikino ruošiantis dar daugiau naujienų savo gerbėjams.

„Šie metai buvo labai darbingi, tad viskas, kas vyksta dabar yra tiesiog visų tų darbų įvertinimas ir pastebėjimas. Sustoti taip pat nesiruošiu, turiu daug minučių, daug idėjų, o kaip viskas bus pamatysime ateityje. Greitu metu laukia dar vienas turas, tik šįkart po mažesnius Lietuvos miestus, savo žinutę ir toliau nešiu ne tik per kūrybą, bet ir per išskirtinį savo įvaizdį“, – teigė tris M.A.M.A statulėles atsiėmęs V.Bareikis.

#ZAbackstage sutikta Natalija Bunkė atskleidė, kiek žmonių dirba prie trijų minučių pasirodymo, Saulius Prūsaitis teigė labiausiai laukiantis savo išėjimo į sceną, o Lietuvos atstovas Eurovizijoje Jurijus Veklenko prisipažino ištisus metus dirbęs be jokių atostogų.

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos