Įsimintinai Šv. Valentino dienai paminėti drąsina rinktis neįprastas vietas

Kiekvienais metais visame pasaulyje Šv. Valentino dieną švenčia tūkstančiai įvairaus amžiaus žmonių. Svarstydami, kaip šią šventę sukurti įsimintiną, įsimylėjėliai ieško naujų sprendimo būdų, kuo pakeisti kasmetines širdeles ir meškiukus. Įkvėpti internete pasirodančių vaizdo įrašų, kuriuose merginos nuoširdžiai džiaugiasi matydamos vyrų pastangas jas nustebinti, romantikai ieško ne tik netikėtų sprendimų, bet ir vietų, kur galėtų jaukiai dviese atšvęsti meilės dieną.

Šiai progai dekoratorių komanda „Nėriniuota šventė“ turi paruošę naujausių pasiūlymų sukurti romantinę aplinką neįprasčiausiose vietose, kad ir renginių ložėje, kurią komanda naujausių švenčių tendencijų konkurso metu per tris valandas pavertė svajonių pasimatymo erdve.

„Genialus vietos pasirinkimas yra vienas iš kūrybiškumo elementų“, – įteikdama prizą dekoratorėms už vietos pasirinkimą ir jos išpildymą komentavo komisijos narė, mados tendencijos prognozuotoja Marija Palaikytė.

Rinkosi netradicines vietas

Restorane „Sala“, įsikūrusiame „Žalgirio“ arenoje, vykusio dekoratorių konkurso metu, per 3 valandas turėjusios įrengti šventinę aplinką arenos erdvėje, dekoratorių komandos merginos Evelina, Rusnė ir Raminta Šv. Valentino dienos šventei pasirinko unikalią vietą – antrame arenos aukšte esančią VIP ložę, iš kurios atsiveria puikus vaizdas į didžiąją arenos salę. Merginos pripažįsta, kad tai buvo profesinis iššūkis, nes ligi šiol tokios neįprastos vietos dekoruoti neteko.

„Šv. Valentino diena asocijuojasi su romantika, todėl pirmiausia siekėme, kad būtų jauku. „Žalgirio“ arenos erdvės yra industrinio tipo, todėl norėjosi padaryti jaukiausią variantą. Svarbiausia viską subtiliai padekoruoti“, – apie vietos pasirinkimą kalbėjo Evelina.

Sėkmingai pilkas betonines sienas pavertusios jaukia romantiška aplinka, merginos pademonstravo, kaip efektingai galima išnaudoti arenos erdves, norint šventiškai stebėti vykstantį koncertą, teatro pasirodymą, o galbūt, kaip dažnai nutinka per Šv. Valentino dieną, – net pasipiršti.

Norintiems sukurti jaukią ir modernią aplinką dekoratorės pataria atsisakyti kičinių detalių, tokių kaip raudonos širdelės ar balionai. Renkantis spalvas buvo naudojami juodi audiniai, auksinio atspalvio indai, kurie derėjo prie dominuoti paliktos, meilę ir aistrą simbolizuojančios raudonos spalvos. Romantinę atmosferą papildė žvakės, muzika ir šiltų spalvų lemputės.

Tokią vakarienę tinkama pradėti kokybiškais užkandžiais. Merginos tam rinkosi „Sala“ restorano šefės itališkus karpačo užkandžius. Paskui naujų skonių pasiilgusiems gurmanams rekomenduojamas degustacinis valgiaraštis, o vakaro pabaigoje turėtų laukti desertai.

Tradicines rožes keičia anturiais

Įsimylėjėlių dieną yra įprasta dovanoti raudonas rožes. Norėdami į šią šventę įnešti naujumo, švenčių dekoravimu užsiimantys specialistai drąsina nebijoti rinktis ir kitokias gėles. Šį kartą, ruošiant šventinę aplinką, prie rožių buvo priderinti raudonieji anturiai.

„Tai labai įdomios, su raštais gėlės. Ir tai visiškai ne klasikinis variantas. Taip pat dabar yra amarilių sezonas, kodėl gi jų nepanaudojus. Tai įspūdinga gėlė. Ir finansiškai labiau apsimokanti nei rožė, ir labiau tinkanti norint sudaryti įspūdį“, – galimus skirtingus gėlių pasirinkimus rekomendavo dekoratorė.

Taip pat raginama nebijoti rinktis baltas gėles, simbolizuojančias pagarbą ir švelnumą. Nors dažniau šios spalvos gėlės pasirenkamos vestuvėms, krikštynoms, jos yra tinkamos ir meilės šventei.

Restoraną „Sala“ asmenines šventes ar įmonės renginius organizuojantys svečiai pamėgo dėl patogios vietos, universaliai pritaikomų erdvių, erdvios automobilių stovėjimo aikštelės ir prie šventės koncepcijos pritaikomo virtuvės meistrų patiekalų. Restoranas aptarnauja ir išvažiuojamuosius renginius į pasirinktą vietą.

Kūrybinė komanda:

Restoranas „Sala“
„Nėriniuota Šventė“
„Rami floristika“
„Printdeko“
„Liramta“
Nuotraukos Jurgita Lukos

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos