Vakarėliams ir konferencijoms siūlo netikėtas erdves

Nuo krepšinio rungtynių iki žymiausių pasaulio muzikantų koncertų – kad tokie masiniai, grandioziniai renginiai vyksta Kauno „Žalgirio“ arenoje, žino visi. Tačiau retas yra susipažinęs su šios arenos siūlomomis privačiomis salėmis asmeninėms ar įmonių šventėms. Kad jos vertos dėmesio, atskleidžia čia renginius organizavę įmonių ir pramogų pasaulio atstovai.

Kauno „Žalgirio“ arena gali pasiūlyti tris skirtingo tipo ir dydžio sales įvairiems renginiams: „Bosca“ amfiteatrą, Nemuno salę ir VIP salę. Visos erdvės tinkamos konferencijoms, įmonių vakarėliams, susitikimams, komandos formavimo renginiams, koncertams. Per metus šiose erdvėse vyksta apie 150 renginių.

Skirtingiems poreikiams

„Amfiteatre galime priimti iki 450 žmonių, – pasakoja Justinas Budnikas, „Žalgirio“ arenos renginių organizavimo vadovas. – Esant didesniam žmonių skaičiui galime atidaryti amfiteatro sienas, taip erdvė susilieja su restorano „Sala“ banketine sale bei fojė ir telpa apie 1.000 žmonių. Puiki amfiteatro akustika sudaro idealias sąlygas nedideliems, jaukiems, intymiems gyvo garso koncertams, spektakliams, miuziklams. Tai strategiškai gera vieta konferencijoms, pristatymams, mokymams ar susitikimams. Beje, kai amfiteatro užuolaidos atitraukiamos, pro langus matosi Nemuno upė.“

Nemuno salėje, pasak J. Budniko, telpa iki 130 žmonių. Ji tinka rengti konferencijas ar pristatymus, yra visa tam reikalinga įranga, ji taip pat gali būti pritaikyta vakarėliui ar kitokio pobūdžio renginiui. Konferencijoms kavos stoteles galima paruošti pačioje salėje ar gretimose patalpose, erdvę galima transformuoti ir banketui. Šioje salėje yra dideli langai, pro kuriuos matosi Nemunas ir Nemuno sala, būtent dėl to salė ir gavo tokį pavadinimą.

„VIP salė skiriasi nuo kitų. Ji yra nestandartinė, forma primena L raidę. Erdvėje prieš ekraną gali vykti konferencijos ir mokymai – tam yra reikalinga technika. O likusi salės dalis gali likti poilsiui, neformaliam bendravimui. Ši salė tinka verslo ar asmeninių švenčių renginiams, joje galima priimti iki 100 svečių vakarėliams ir iki 80 konferencijoms“, – trečiąją salę pristato J. Budnikas.

Jis pasakoja, kad visas erdves galima organizuoti pagal kliento poreikius, tad nereiktų apsibrėžti, kad tai erdvės tik konferencijoms ar koncertams: „Amfiteatre yra vykę ir fitneso varžybos, Europos jėgos trikovės čempionatas, nagų dailės mokymai, kirpimo seminarai ir įvairūs koncertai, spektakliai, kito tipo renginiai.“

Įvertino žymūs klientai

J. Budnikas teigia, kad nuomotis sales „Žalgirio“ arenoje vilioja išskirtinės sąlygos. Arena renginius organizuojančioms įmonėms gali pasiūlyti bilietų su nuolaida, pasidalinti koncertų rengėjų arba vežėjų kontaktais, jei reikalingas transportas. Be to, čia įsikūręs restoranas „Sala“ rūpinasi vaišėmis, kavos pertraukomis, todėl organizatoriams nereikia gaišti laiko ieškant renginiui maistą tiekiančios įmonės.

Nemuno salėje yra dideli langai, pro kuriuos matosi Nemunas ir Nemuno sala, dėl to ji ir gavo tokį pavadinimą.

Gerda Rušienė, jau ne vieną renginį „Žalgirio“ arenos salėje rengusios UAB „Kalba.lt“ atstovė, sako, kad šią vietą renginiams rinkosi dėl arenos siūlomų patogumų:

„Organizuodami reginius mes visada atsižvelgiame į klientus ir jų lūkesčius, taigi ieškome jiems patogesnių sprendimų. „Žalgirio“ arena yra puikioje vietoje, patogu atvykti ir pasistatyti automobilius, čia dirba puiki komanda. Arenoje taip pat vis daugėja unikalių renginių, ji tampa stipriu traukos centru įvairaus amžiaus žmonėms, tai labai prisideda prie renginio komunikacijos. Be to, mes esame ypatingai patenkinti arenos amfiteatro akustika ir techninėmis galimybėmis, todėl ieškantiems išskirtinės vietos renginiui su pridėtine verte drąsiai rekomenduoju rinktis arenos sales“, – sako G. Rušienė.

Konsultavimo UAB „SDG grupė“ nuo 2013 m. amfiteatre nuolat rengia darbuotojų metinius susirinkimus ir šventinius vakarus. Rūta Jasienė, bendrovės personalo ir komunikacijos direktorė, teigia, kad amfiteatro erdvė renginiams tinkama dėl dydžio, jaukumo, šalia esančio restorano ir techninių galimybių.

„Būtent paslaugos kompleksiškumas ir adekvati kaina lemia pasirinkimą, kai sprendžiame, kur darysime renginį. „Žalgirio“ arenos administracija teikia visas reikalingas paslaugas: automobilių stovėjimo aikštelę, apsaugą, rūbinę, vaišes, personalą“, – vardija R. Jasienė.

Grupė „Golden Parazyth“ savo koncertui taip pat pasirinko amfiteatrą. Grupės vadybininkas Martynas Butkevičius sako, kad pasirinkimą lėmė amfiteatro dydis ir jo privalumai: „Kaune ne tiek ir daug vietų geriems koncertams, o Kauno „Žalgirio“ arenoje telpa visas Kaunas. Logiška, kad pasirinkome būtent šitą lankomą ir mėgstamą vietą. Tik ne pačią areną, o amfiteatrą, kurio dydis mums tiko. Be to, mums reikėjo erdvės su gera akustika. Sunku patikėti, bet amfiteatras tikrai leido išpildyti mūsų pasirodymo viziją. Mes mielai ten dar sugrįšime, kaip tik rezervavome naują datą koncertui pavasarį“

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos