Eurolygos atkrintamosios „Žalgirio“ arenoje: netrukus prasidės bilietų prekyba

Kauno „Žalgirio“ komandai užsitikrinus vietą tarp aštuonių stipriausių Eurolygos komandų, jau visai netrukus startuos bilietų prekyba į namų rungtynes ketvirtfinalio etape.

Likus dviem turams iki reguliariojo sezono pabaigos, žalgiriečiai nebenukris žemiau aštuntosios pozicijos bei jau dabar tapo aišku, kad žengs istorinį žingsnį į Eurolygos stipriausiųjų klubų aštuonetą.

Kauno komanda taip toli nužygiavusi buvo auksiniame 1998-1999 m. sezone, kuomet debiutuodama turnyre parklupdė visą Europos krepšinio elitą. Per žingsnį nuo finalo ketverto žalgiriečiai buvo ir 2003-2004 m. sezone su Arvydu Saboniu priešakyje (tuomet „Top 8“ etapas nebuvo rengiamas).

Nors dar nėra aiškus būsimas varžovas šio sezono Eurolygos atkrintamosiose varžybose ir tiksli būsimų rungtynių data, tai nesutrukdys pradėti bilietų prekybos į sirgalių itin laukiamą pirmąjį ketvirtfinalio mačą.

Tiesa, Kauno „Žalgirio“ arenoje balandžio 22-28 dienomis įvyks pasaulio ledo ritulio čempionato I diviziono B grupės turnyras. Galima pasidžiaugti, jog buvo rastas bendras sutarimas su ledo ritulio asociacija „Hockey Lietuva“ ir istorinės Eurolygos kovos įvyks būtent „Žalgirio“ arenoje.

Pasaulio ledo ritulio čempionatui bus pradėta ruoštis gerokai iš anksto, todėl Eurolygos ketvirtfinalio rungtynės bus žaidžiamos po parketu jau esant išlietam ledui ir su ledo ritulio varžyboms reikalingais bortais. Rungtynių dieną ledas bus uždengtas specialia medžiaga, kuri nepraleidžia šalčio, tad tikrai nereikia baimintis dėl žemesnės nei įprasta temperatūros ar nerimauti dėl kitokių nepatogumų. Tokia praktika taikoma daugelyje užsienio arenų, kurios turi ledo ritulio bei krepšinio komandas. Vis dėl to, dėl neišvengiamo salės plano pasikeitimo žiūrovams skirtų vietų skaičius krepšinio rungtynėse sumažės maždaug 1500 nei įprastai.

Bilietų prekyba į pirmąsias ketvirtfinalio rungtynes prasidės kovo 26 d. 10.00 val. Kadangi dėl sumažėjusio arenos plano nėra galimybės rezervuoti esamų vietų sezono abonementų savininkams, pirmas tris prekybos dienas jie kartu su „Žalgirio“ Garbės Klubo nariais galės pirmieji išsirinkti vietas namų arenoje. Iki kovo 28 d. 23.59 val. internetinėje svetainėje Žalgiris.lt, „Žalgirio“ arenos kasoje bei „Žalgiris Shop“ parduotuvėse bus atidarytas specialus bilietų pardavimas, kuomet bilietą bus galima įsigyti tik suvedus galiojantį 2017-2018 m. sezono abonemento brūkšninį kodą arba „Žalgirio“ Garbės Klubo nario kodą. Vienas kodas galioja vienam bilietui pasirinktoje vietoje.

Rezervacijų į savo įprastas vietas nepraras tik ložių nuomininkai bei „Audi“ klubo nariai. Pastarojo klubo abonemento savininkams, kaip ir į kiekvieną „Žalgirio“ arenos renginį vietos bus rezervuotos kelias savaites nuo prekybos pradžios.

Vieša visų likusių vietų prekyba prasidės kovo 29 d. 10.00 val. Bilietų prekyba startuos be konkrečios datos ir varžovo, tad įsigydami bilietus krepšinio gerbėjai privalo realiai įvertinti situaciją, kadangi bilietai nebus keičiami ar grąžinami.

Eurolygos reguliariajame sezone žalgiriečiams patekus tarp 4 geriausių komandų, du ketvirtfinalio mačai „Žalgirio“ arenoje būtų žaidžiami balandžio 17–20 dienomis, o užėmus 5-8 vietas, rungtynės vyktų balandžio 24 ir, jei prireiktų, balandžio 26 d.

Pirmųjų pigiausių bilietų kainos svyruos tarp 26–78 eurų, ložėse – 90 eurų, VIP parketinės vietos šalia aikštelės kainuos 180-200 eurų. Kauno „Žalgiris“ naudoja pažangią bilietų pardavimo sistemą, didėjant paklausai kainos automatiškai kinta, tad įsibėgėjant pardavimams bilietai brangs.

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos