„Žalgirio“ arenos automobilių stovėjimo aikštelę savaitgalį okupuos masiška „Kazimiero mugė“

Jau šį savaitgalį (kovo 9-11 dienomis) Nemuno saloje, prie Kauno „Žalgirio“ arenos, įvyks viena masiškiausių ir populiariausių Kauno miesto švenčių – „Kazimiero mugė“.

Lietuvos šeimos ūkininkų sąjungos 18-ą kartą organizuojamas renginys antrus metus iš eilės įsikurs prie „Žalgirio“ arenos, sutrauks būrį miestiečių bei miesto svečių, todėl tomis pačiomis dienomis vykstančių renginių lankytojai  (net ir tie, kurie turi parkavimo leidimus), skatinami į areną atvykti viešuoju transportu arba naudojantis pavežėjimo paslaugomis. Tai geriausias ir bene vienintelis būdas pasiekti renginį išvengus spūsčių ir nepajutus automobilio parkavimo problemos Kauno miesto centre.

Tai ypač svarbu „Žalgirio“ sirgaliams – kovo 9 dieną, penktadienį, Kaune svečiuosis Eurolygos čempionai Stambulo „Fenerbahce“ krepšininkai. Į šį mačą jau išparduoti visi bilietai, todėl žiūrovai skatinami ne tik automobilį palikti namuose, bet ir į areną rinktis anksčiau. Kitų miestų gyventojai parkavimo problemų gali išvengti vykdami į „Žalgirio“ areną „Žalgirio“ ekspresais.

Pavežėjimo paslaugą teikianti bendrovė „Taxify“ su kodu ZALGIRIOARENA garantuoja nemokamą ir saugią pirmąją kelionę iki „Žalgirio“ arenos ar iš jos, o kovo 11 d. Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienos proga miestiečiams dovanojamas nemokamas viešasis transportas. Tą dieną „Žalgirio“ arenoje vyks Eurovizijos nacionalinės atrankos finalas.

Po arenos renginių taip pat kursuoja ir specialūs ŽA raidėmis pažymėti autobusai. Tiesa, šį kartą jie lankytojų lauks ne įprastose vietose Nemuno saloje, o Karaliaus Mindaugo prospekte.

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos