#ZAbackstage. Leono Somovo ir Jazzu apsikabinimas bei nostalgiški prisiminimai apie karjeros pradžią

Jautrų atsisveikinimo koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje surengė viena populiariausių šių laikų Lietuvos muzikos grupių Leon Somov ir Jazzu.

Po daugiau nei 12 metų bendro darbo grupė nusprendė pasukti skirtingais keliais, o viską įtvirtino atsisveikinimo turas po Lietuvą „Game Over“ (liet. „Žaidimo pabaiga“), kurį vainikavo pasirodymas Kaune.

Vos tik nulipę nuo scenos atlikėjai Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Leonas Somovas sutiko duoti išskirtinį interviu „ZAbackstage“ laidos vedėjai Astai.

Jo metu grupės vokalistė Justė atskleidė vaikystėje kambario sienas puošusi „Bavarijos“ ir merginų grupės „Spice Girls“ plakatais. Tuo tarpu L.Somovas savo dievaičiais laikė „Depeche Mode“.

Nuotaikingame ir šiltame pokalbyje koncerto kaltininkai prisiminė pirmojo albumo gimimą įrašinėjant keisčiausius buities garsus.

„Keisčiausias mūsų albumas gimė, kuomet kartu gyvenome ir studijavome Londone. Pirmuosius kūrinius sukūrėme kambaryje, kartais įrašinėjant po antklode tam, kad išgautume geresnę akustiką. Įrašinėjome keisčiausius buities garsus, tad tai buvo eksperimentų kupinas albumas“, – tarsi šiandien prisiminimais žarstėsi stipraus balso savininkė.

„Žalgirio“ arenos publikos aplodismentuose paskendę atlikėjai prisipažino turintys išties išradingus ir pakvaišusius gerbėjus.

Štai Leonas ne kartą sulaukė pasiūlymų susilaukti kartu vaiko, o lyriškajai Jazzu net yra tekę pasirašinėti ant kūno dalių, naujutėlaičių kompiuterių bei tikrų stambių kupiūrų.

Su ašaromis akyse sudie savo gerbėjams tarusi J.Arlauskaitė tikino gerbiantį Leoną ir net neabejojo besitęsiančių jų draugišku ryšiu.

„Nors su Leonu vienas kitą suprantame iš pusės žodžio, sudie savo gerbėjams sakome todėl, nes žmogus gali pažinti žmogų, tačiau yra laikas būti kartu ir laikas kada reikia mokėti žmogų paleisti. Mes tikrai liksime bičiuliais ir gerais gerais draugais“, – apsikabinimu paskutinįjį interviu „Žalgirio“ arenoje užbaigė garsi Lietuvos muzikos grupė.

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos