Atnaujinamos „Žalgirio“ arenos rūbinės: įvedamas mokestis

Kauno „Žalgirio“ arena kasmet sutraukia vis daugiau pasaulinio lygių atlikėjų, pasirodymų bei renginių ir jau yra sulaukusi beveik 4 milijonų lankytojų.

Moderniausioje ir didžiausioje daugiafunkcinėje arenoje Baltijos šalyje praėjusiais metais įvyko daugiau nei 130 įvairių renginių. Čia yra įsikūręs vienas lankomiausių sporto klubų Lietuvoje – „Impuls“, išskirtinius pietus teikiantis restoranas „Sala“, sporto transliacijų stebėjimą siūlantis „Baras 11“.

Savo lankytojais besirūpinančioje „Žalgirio“ arenoje dar labiau gerinama paslaugų kokybė. Nuo vasario 17 dieną vyksiančio „Kraftwerk 3D“ koncerto arenos rūbinės bus atnaujintos, o jose per renginius dirbs daug didesnis darbuotųjų skaičius, padėsiantis užtikrinti operatyvesnį žiūrovų aptarnavimą ir leisiantis išvengti eilių.

Nuo vasario 17 d. startuosianti viršutinių drabužių saugojimo paslauga „Žalgirio“ arenoje įrengtose rūbinėse bus mokama ir jos kaina – 1,5 euro vienam asmeniui už vieną paltą, striukę ar kitą viršutinį drabužį. Rūbinėje taip pat bus galima palikti saugojimui kitus daiktus – kuprines, rankines ar kitus daiktus, ši paslauga kainuos 2 eurus už vienoje spintelėje saugomus daiktus.

Įdiegtos rūbinėje naujovės užtikrins greitesnį aptarnavimą ir geresnę paslaugų kokybę.

Taip pat numatytas sprendimas asmenims, kurie nori pasilikti daiktus dar neįėjus į areną. Jiems prie tarnybinio įėjimo įrengta nauja daiktų saugykla, kurioje galima palikti dėl arenos vidaus taisyklių į areną nepraleidžiamus ar kitus lankytojų pageidaujamus daiktus.

Šis naujas mokestis negalios „Audi“ ir „RAMIRENT Premium“ klubų nariams, taip pat asmenims, besinaudojantiems VIP ložių ir VIP paketo paslaugomis. Jie ir toliau galės naudotis klubuose įrengtose rūbinėse.

Nemokamų renginių metu rūbinės paslaugos bus teikiamos nemokamai.

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos