#ZAbackstage. M.A.M.A. žvaigždės pasiuntė žinutę: „Būkite savimi“

Penktadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyko ištisus metus laukti muzikos apdovanojimai „M.A.M.A. 2017“. Prieš įspūdingą šou, renginio svečiai praėjo iškilmingu raudonu kilimu, ant kurio jų laukė ir įvairiausių klausimų pasiruošusi „ZAbackstage“ laidos vedėja Asta.

Dar prieš atsiimant du laimėjimus dainininkė Beatrich tikino, kad vien dalyvavimas M.A.M.A. apdovanojimuose jai yra didžiulis įvertinimas.

„Sulaukiu daug klausimų apie nominacijas, tai labai smagu, tačiau vien tai jog gavau pakvietimą užlipti ant šios scenos, dainuoti prieš tiek daug žmonių, man yra žymiai malonesnis įvertinimas“, – atskleidė kylanti Lietuvos žvaigždė.

Milijonus peržiūrų internete sulaukęs Beatrich hitas „Superstar“ tapo geriausia metų daina, o pati atlikėja teigė, kad ši daina tiesiog skleidžią gerą nuotaiką ir pozityvą.

„Mano gyvenimo moto – svarbiausia būti savimi, džiaugtis gyvenimu ir visada atrasti bent kažkiek pozityvo. Apie tai ir ši daina“, – geriausią metų kūrinį „Superstar“ apibūdino atlikėja.

Gana paprastu stiliumi išsiskyrusi viena ryškiausių Lietuvos pop scenos jaunųjų žvaigždžių „ZAbackstage“ kolektyvui kalbėjo, kad svarbiausia būti savimi.

„Pramogų pasaulyje visi įpratę dėtis aukštakulnius, parodyti ką turi geriausio, bet aš nemanau, kad tai yra prioritetas. Svarbiausia kaip pats jautiesi, koks tu esi žmogus, o aš tokia ir todėl toks šiandien mano įvaizdis“, – pozityvą skleidė metų proveržio nominaciją nuskynusi Beatrich.

„ZAbackstage“ kūrybinei grupei pro akis nepaslydo ir kiti garsūs šalies atlikėjai: Natalija Bunkė atskleidė gana ilgai besiruošusi metų šou „Žalgirio“ arenoje, „X Faktoriaus“ nugalėtoja Iglė džiaugėsi patekusi tarp nominantų, paslaptingai kalbėjo Donatas Montvydas, Justė Arlauskaitė–Jazzu net sudalyvavo mini žaidime, o linksmieji „120“ apipylė laidos vedėją Astą šiltais bučiniais.

Praūžus griausmingai M.A.M.A. apdovanojimų ceremonijai, vasario 19 dieną pirmą kartą Lietuvoje koncertuos elektroninės muzikos pradininkė, vokiečių grupė KRAFTWERK.

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos