#ZAbackstage. D.Butkutė: „Kokia aš karalienė – aš Džordana“

Šeštadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyko vienas laukiamiausių šių metų koncertų – sausakimšoje arenoje į sceną lipo koncertinį turą „Iki mėnulio ir atgal“ pristačiusi Džordana Butkutė.

Lietuvos popscenos žvaigždės fiestoje taip pat apsilankė ir naujosios „Žalgirio“ arenos internetinės laidos #ZAbackstage kolektyvas, ne tik kartu traukęs dainas su tūkstantine minia, bet ir pasižvalgęs po koncerto užkulisius, kuriuose sutiko ir pačią renginio heroję.

Gausiai į koncertą besirinkę įvairaus amžiaus žiūrovai #ZABackstage laidos vedėjai Indrei atskleidė mylimiausias D.Butkutės dainas bei tikino šios atlikėjos kūryba besižavintys jau dešimtis metų.

Kūrybos jubiliejų mininti dainininkė iškart po pasirodymo duodama interviu prisiminė pirmuosius savo koncertus ir džiaugėsi užsiauginusi ne vieną kartą ištikimiausių savo gerbėjų.

„Patį pirmąjį koncertą sunku prisiminti, tačiau vienas iš didesnių vyko būnant keturiolikos metų pilnutėlėje Kauno sporto halėje. Tikrai malonu matyti, jog į mano koncertus renkasi įvairaus amžiaus gerbėjai – tiek vyresni, tiek jaunesni. Publika vis auga, su mano dainomis užaugo ne viena karta, turbūt tai ir lemia pasisekusius koncertus“, – sėkmės receptu dalinosi atlikėja.

Linksmybės „Žalgirio“ arenoje, atviros, ką tik nuo scenos nulipusios Džordžos mintys bei dar daugiau – naujausioje „Žalgirio“ arenos internetinėje laidoje #ZAbackstage!

Didžiausia Baltijos šalyse „Žalgirio“ arena metus užbaigs įspūdingų koncertų maratonu – pasirodymus čia artimiausiu surengs legendinė roko grupė QUEEN, rekordus mušantis SEL bei Lietuvoje itin mylimi Andrius Mamontovas, Marijonas Mikutavičius, grupė RONDO, Donatas Montvydas ir kiti.

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos