Paroda „Asmenybė ir knyga“

Nuo liepos 5 d. iki rugpjūčio 31 d. „Žalgirio“ arenos parodų erdvėje veikia Kauno apskrities viešosios bibliotekos paroda „Asmenybė ir knyga“. Parodą galima aplankyti nemokamai arenos restorano „Sala“ darbo metu (nuo 8:00 iki 23:00 val.) ir arenoje vykstančių renginių metu (turintiems renginio bilietą).

Jeigu liko vietos šios vasaros planuose, pravartu pažymėti dar vieną punktą – perskaityti knygą, o gal net ir ne vieną. Tačiau išsirinkti gerą knygą – gana sunki užduotis. Gerai žinomi Lietuvos žmonės, Andrius Tapinas, Laura Sintija Černiauskaitė, Žygimantas Kudirka-Mesijus, Jurgis Gimberis, Domantas Razauskas, Algis Kriščiūnas, Šarūnas Kirdeikis, Lionginas Virbalas SJ, Vidas Bareikis, Algimantas Aleksandravičius, Edgaras Montvidas, Kęstutis Marčiulynas (Bo Haeng Sunim) ir Dalia Michelevičiūtė,  ne tik turi patarimų, ką, jų nuomone, verta perskaityti, bet ir mielai dalinasi mintimis apie tai, kuris kūrinys jiems labiausiai įsiminė vaikystėje ar tapo viso gyvenimo knyga. Nereikėtų pulti jiems skambinti, rašyti laiškų ar kitais būdais persekioti klausinėjant „ką man skaityti?“ Visus atsakymus į Jums rūpimus klausimus galite rasti parodoje „Asmenybė ir knyga“, kuri šiuo metu Jūsų laukia „Žalgirio“ arenoje.

Projektas „Asmenybė ir knyga“ – tai žymių Lietuvos žmonių mintys apie jų mėgstamiausias ir skaitomiausias knygas, begalė skirtingų patarimų ir minčių apie vertas perskaityti knygas, įsiminusius herojus, citatos ir rekomendacijos. Pavyzdžiui, laiko radęs Vidas Bareikis skaito A. Čechovo „Žuvėdrą“, Algis Kriščiūnas – nuostabųjį J. Steinbecko romaną „East of Eden“. Visa kita tegu lieka paslaptyje iki tol, kol patys aplankysite parodą, juk ir liaudies išmintis sako – geriau vieną kartą pamatyti negu šimtą kartų išgirsti.

„Skaitymas kuria vaizdus galvoje“ – teigia Žygimantas Kudirka-Mesijus. Tad susikurkime vaizdų ir mes, aplankę parodą „Asmenybė ir knyga“ veikiančią nuo liepos 5 d. iki rugpjūčio 31 d. „Žalgirio“ arenos parodų erdvėje.

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos