„Audi“ klubas renginių sezoną „Žalgirio“ arenoje pasitiks atsinaujinęs

Praėjusią savaitę startavo vietų pratęsimas ir naujų abonementų prekyba „Žalgirio“ arenoje įsikūrusiame „Audi“ klube. „Audi“ klubo nariai ir toliau mėgausis išskirtinėmis privilegijomis, mat didžiausia Baltijos šalyse arenoje dar trejiems metams pratęsė sutartį su prestižinių automobilių gamintoja „Audi“, kurios vardas puošia geriausiose „Žalgirio“ arenos vietose įrengtą VIP klubą.

„Šis pavasaris mums ypatingas – ne tik atvėrėme naujojo „Audi“ centro duris, bet ir tapome vieninteliais „Audi Sport“ atstovais Lietuvoje. Šis statusas mus dar labiau susieja su daugybę sportinių renginių organizuojančia „Žalgirio“ arena ir įpareigoja pasirūpinti dar didesniu „Audi“ klubo narių komfortu, todėl naują sezoną pasitiksime atsinaujinę. Didžiuojamės, kad prisidedame prie Kauno modernėjimo: turime ne tik didžiausią areną Baltijos šalyse, bet ir vienintelį Baltijos šalyse pagal naujausius standartus pastatytą „Audi“ saloną bei servisą“, – sakė UAB „Autojuta“ direktorė Rasa Sinkevičienė.

„Žalgirio“ arenos centrinėse tribūnose įsikūrusiame „Audi“ klube yra beveik 800 geriausio matomumo vietų. Sezono abonementai į šias vietas ištirpsta labai greitai. 2016-2017 m. renginių sezone buvo išparduota 95 proc. visų „Audi“ klube esančių vietų.

Kokybišką laisvalaikį ir turiningas pramogas besirenkantys VIP klubo abonementų turėtojai per metus turi galimybę sutaupyti net iki 1290 eurų. Tokį šansą jiems suteikia pirmenybė įsigyti pigiausius bilietus į arenoje vykstančius renginius, o bilietai į visas Kauno „Žalgirio“ namų rungtynes yra įskaičiuoti į abonemento kainą. Dažnai šia proga pasinaudoja ir abonementus įsigyja įmonės, taip skatindamos darbuotojų motyvaciją ar klientų lojalumą.

„Žalgirio“ arenoje vykstančių renginių metu „Audi“ klubo nariams skiriamas ypatingas dėmesys ir aukščiausio lygio aptarnavimas. Kiekvienas klube turi savo asmeninę vietą, o atskiras įėjimas leidžia sutaupyti laiko patenkant į renginį.

Klubo lankytojai mėgaujasi aukštos klasės maisto ir gėrimų meniu (išskirtiniu „Charlie“, „Torres“ ir „Frexenet“ barų asortimentu, „Sugamour“ desertais). Be to, jie turi galimybę naudotis atskira rūbine, tualetu ir lauko terasa.

Praėjusiais metais lankytojų patogumui buvo atnaujinta minkštasuolių erdvė, taip pat buvo įrengtas jaukesnis apšvietimas.

2017-2018 m. sezone „Žalgirio“ arenoje ketinama surengti 120 renginių. Laukiama ir naujų staigmenų – planuojama, kad naujajame sezone „Audi“ klubo lankytojai galės įsigyti oficialių „Audi“ suvenyrų ar išbandyti lenktyninio automobilio simuliatorių.

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos