Krepšinio ir koncertų lankytojus „Žalgirio“ arena džiugins nemokamu interneto ryšiu

Pasidžiaugti „Žalgirio“ pergale, sužinoti, kaip sekasi jo varžovams, skubiai atsakyti verslo partneriams, nusiųsti koncertuojančios D.Britanijos muzikos žvaigždės nuotrauką ar šimtąjį kartą pakartoti „aš tave myliu!“. Visa tai jau galima padaryti, neišeinant iš „Žalgirio“ arenos: nuo šiol čia lankytojai visų renginių metu gali nemokamai naudotis belaidžiu interneto ryšiu.

„Dabar esu arenoje ir žiūriu Eurolygos rungtynes su Izmiro „Karsiyaka“. „Žalgiris“ – šventas reikalas!“, „Grįšiu vėlyvai vakarienei, nepyk. Aš tave labai myliu!“, „Superinis koncertas, visa „Žalgirio“ arena ošia, atmosfera – fantastiška!“. Tokias žinutes, žodžius, vaizdo įrašus ar nuotraukas jau galima siųsti iš Kauno „Žalgirio“ arenos, neatsitraukiant nuo įspūdingų krepšinio rungtynių, ekstremalaus bei kvapą gniaužiančio šou ar pasaulinės žvaigždės koncerto.

„Kauno „Žalgirio“ arenoje įrengtas interneto ryšys taps daugiausiai vartotojų viešos paskirties pastate galinčia aptarnauti ryšio sistema Lietuvoje – vienu metu internetu galės naudotis iki 16 tūkstančių vartotojų. Dabar visi arenos lankytojai gali nemokamai naudotis UAB „Baltnetos komunikacijos“ įrengtu interneto Wi-Fi ryšiu“, – apie įdiegtą naujovę kalbėjo „Žalgirio“ arenos vykdomoji direktorė Asta Ivanauskienė.

2015-2016 metų sezonui iškeltas tikslas – įdiegti nemokamą belaidžio interneto ryšį – buvo pasiektas. Kokybišką interneto ryšį vartotojams užtikrins ir visus sunkumus dėl sudėtingos pastato konstrukcijos išspręs modernios technologijos. Įvairiose arenos erdvėse yra įrengta net 80 ryšio stotelių – „Access Point“ antenų. Nutiestas šviesolaidžio interneto kabelis užtikrins 2 gigabitų per sekundę interneto greitaveiką.

„Mūsų arenos lankytojų poreikiai ir lūkesčiai mums yra svarbiausi. Kiekvienais metais dirbame tam, kad įdiegiamos naujovės dar labiau pagerintų komfortą, kurio sulaukia į „Žalgirio“ areną atvykstantys žiūrovai, – teigė A.Ivanauskienė. – Wi-Fi paslauga leis lankytojams visuomet būti tinkle, naudotis mobiliosiomis aplikacijomis, dalintis nuotraukomis, vaizdo įrašais ir kita svarbia informacija. Jūs galėsite nusiųsti trumpąjį pranešimą į Niujorką, nuotrauką į Paryžių ar vaizdo įrašą į Honkongą!“

Išbandyti naująjį ryšį „Žalgirio“ arenos lankytojai galės jau šį trečiadienį, kai Eurolygos rungtynėse Kauno „Žalgirio“ krepšininkai susitiks su Izmiro „Karsiyaka“ komanda.

Kitos naujienos

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos