Monika Linkytė pristato hitu pretenduojančią tapti dainą „Žodžių nereikia“

Monika Linkytė paleido į gyvenimą naują dainą „Žodžių nereikia“. Pirmieji ją galėjo išgirsti Monikos koncertų lankytojai. Trypčiojimas į taktą, gausios ovacijos ir bandymas pritarti – geras ženklas.

Galbūt tai – naujas hitas? „Tai yra daina iš mano naujojo albumo „Walk with me“. Negaliu papasakoti apie jos gimimo kančias, nes visas šis albumas gimė be ilgų ceremonijų, – pasakoja M. Linkytė. – Dainos tempas – gana greitas, ji ritminga, intensyvi. Šiuo metų laiku, kai už lango anksti temsta, tvyro niūri nuotaika, krenta lapai ir šąla, tokia daina turėtų praskaidrinti, suteikti šviesos.“

Dainininkė prisipažįsta, kad nėra visuomet rasti tinkamus žodžius. Todėl jai, kaip daugeliui kūrėjų, lengviau išreikšti savo emocijas per muziką, kuri taikinį pasiekia daug tiksliau nei žodžiai. „Muzika yra imli ir labai aiški kalba, ja lengviau susišnekėti. Muzikinėmis eilutėmis transliuojame tai, ką norime jausti kartu su kitais. Juk būna, nepagalvojame ir ką nors pasakome ne ta prasme, kuria norėjome pasakyti, paliekame dviprasmybių. O muzika gali duoti visus atsakymus. Su ja lengva atsipalaiduoti“, – svarsto M. Linkytė.

Jos pastarasis etapas išties verčia atsipalaiduoti ir mėgautis pagauta sėkme: didysis Monikos hitas „Po dangum“ toliau augina peržiūrų skaičių „Youtube“ svetainėje, kurios jau persirito 6 milijonus ir 200 tūkst. peržiūrų. „Tokie peržiūrų skaičiai yra įspūdingi Lietuvos atlikėjams, žinant, kad Monikos daina buvo pristatyta tik vasarą. Tačiau mus maloniai stebina, jog tendencijos ir mėnesinės šio hito peržiūros nė kiek nemažėja.

Dainos perklausos grojaraščiuose, kuriuos sudaro patys vartotojai, tik auga. Kas mėnesį daina surenka po daugiau nei milijoną peržiūrų. Tai yra tikrai rekordus mušantys skaičiai. Ruduo ir šaltasis sezonas, kai žmonės daugiau laiko leidžia namuose ir prie interneto, prognozuoja šiai dainai dar didesnę sėkmę. Ir toliau išliekant tokiai tendencijai, jau žiemos antroje pusėje ši daina, tikėtina, perkops dešimties milijonų peržiūrų kiekį“, – sako „Youtube“ ekspertas Lietuvoje, įmonės „Videostars.lt“ įkūrėjas Rokas Kondratas.

Pastaruoju metu itin išpopuliarėjusi M. Linkytė renginių ir televizijos pasiūlymų vargiai gali atsiginti. O netrukus prasidės didysis dainininkės koncertų maratonas.

Gruodžio 27 dieną M. Linkytės laukia gerbėjai Kauno „Žalgirio“ arenos „Amfiteatre“.

15min.lt informacija

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos