„Žalgirio“ arenos revizoriai: esminių trūkumų nėra

Į Kauno „Žalgirio“ areną pirmadienį suplūdę statybos užbaigimo komisijos nariai didelių priekaištų statybininkams neturėjo, tačiau galutinis vertintojų žodis dar nežinomas, rašo dienraštis „Kauno diena“. Inspektuojamus darbus atlikusių bendrovių atstovai ir statybos užbaigimo komisijos nariai pirmadienį po pietų susirinko prie didelio, dokumentų segtuvais nukloto stalo. „Čia tik nedidelė dalis dokumentų. Tik tiek, kiek reikia komisijai“, – paaiškino areną stačiusios „Vėtrūnos“ projektų valdymo direktorius Evaldas Videika.

Iš 18 narių susidedančios komisijos laukia didelis darbas, tačiau keturi komisijos nariai pirmadienį jau buvo padėję savo parašus. Kai kurios sistemos buvo patikrintos anksčiau, tad pasirašiusiems komisijos nariams vakarykštis atvykimas į areną buvo tik formalumas.

„Į areną užsukdavome kas savaitę. Neįsivaizduoju, kiek čia būtų darbo, jeigu viso statybos proceso metu nebūtume bendravę. Rangovas į mūsų pastabas visada atkreipdavo dėmesį, todėl manau, kad didelių trūkumų nerasime“, – prieš komisijos susirinkimą kalbėjo statybos užbaigimo komisijos pirmininkas Kastytis Skiečius.

Vakare, po dokumentų ir arenos apžiūros, komisijos narių nuomonė apie pastato tinkamumą naudojimui nebuvo pablogėjusi. „Esminių trūkumų nėra“, – konstatavo K. Skiečius.

Komisijos nariai savo pastabas gali pateikti per penkias dienas. Kai kurie trūkumai buvo akivaizdūs. Pavyzdžiui, vis dar neįrengti lauko laiptų turėklai. Visos jų dalys į statybvietę turėtų atkeliauti tik mėnesio viduryje.

Visus nustatytus trūkumus „Vėtrūna“ turės greitai ištaisyti. Tikimasi, kad visas šis procesas užtruks apie dvi savaites, rašo „Kauno diena“.

www.delfi.lt inf.

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos