„Žalgirio“ arenoje įsikūręs „Baras 11“ atnaujina pavadinimą

Neseniai Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo rėmėja tapusi lažybų bendrovė „TOP SPORT“ bendradarbiaus ir su „Žalgirio“ arena. Jos iniciatyva arenos pirmajame aukšte įsikūrusiam barui suteikiamas „TOP SPORT Baras 11“ pavadinimas.

„Žalgirio“ arenos pirmajame aukšte įsikūręs „TOP SPORT Baras 11“ – tai sportiška, alsuojanti žalgirietiška dvasia, aktyvių ir jaunatviškų žmonių ir sporto aistruolių susibūrimo vieta. Čia bus stebimos Kauno „Žalgirio“ krepšininkų Eurolygos išvykų rungtynės bei renkamasi prieš ir po arenoje vyksiančių renginių.

Kaip teigė „TOP SPORT“ direktorius Gintaras Staniulis, bendradarbiauti su arenoje įsikūrusiu baru paskatino panašus požiūris į sportą.

„Džiugu prisidėti ir tapti „Žalgirio“ dalimi ne tik aikštelėje, bet ir už jos ribų. Džiaugiamės, kad Kaune yra tokia vieta, kur gali susiburti visi mylintys krepšinį, stebėti „Žalgirio“ išvykos rungtynes ir stiprinti mūsų miesto bendruomenę. Esame laimingi, kad to dalimi tapome ir mes“, – sakė „TOP SPORT“ direktorius.

„TOP SPORT Baras 11“ veiks per žalgiriečių Eurolygos išvykos rungtynes, arenoje vykstančių renginių metu ir likus valandai iki renginio pradžios, o trečiadienio vakarais čia rinksis smiginio gerbėjai.

Baro lankytojų alkį numalšins bet kuri iš virtuvės šefo paruoštų dešimties neapolietiškų picų, prie kurių derės platus „Švyturio“ alaus pasirinkimas.

Lankytojų patogumui įrengtas Kaune ko gero didžiausias 4 metrų įstrižainės ekranas, matomas iš bet kurios baro vietos ir dar 9 televizoriai.

Daugiau informacijos apie renginius pateikiama „TOP SPORT Baras 11“ Facebook puslapyje.

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved