Birželį „Pakrantės“ erdvę drebins „Klangkarussell“ ir Angelou koncertai

Trečią vasarą iš eilės prie „Žalgirio“ arenos veiksiančios pramogų erdvės „Pakrantė“ birželio mėnesio repertuaras pasipildė dviem naujais koncertais. Vienas didžiausių šios vasaros hitų – birželio 17 d. į Kauną atvyksta austrų elektroninės muzikos žvaigždės „Klangkarussell“!

„Klangkarussell“ projektą įsukę austrai Adrianas Heldas ir Tobias Rieseris visame pasaulyje išgarsėjo kūriniu „Sonnentanz“. Nepaisant to, kad jie kartu muzikuoja jau beveik dešimtmetį, dabar jie sugrįžta su naujai iškeltais tikslais, energija ir įkvėpimu.

Per visą savo karjerą šie du draugai visada buvo emocijų kūrimo meistrai ir yra sulaukę ne vieno komplimento, kad jų muzika yra pralenkusi laiką. „Klangkarussell“ muzikoje sukurtos emocijos yra paremtos įvairiausiais ritmais, tačiau visada pasižymėjo akordais, kurie tirpdo širdis.

Birželio 17 d., penktadienį, į Nemuno salą susirinkę muzikos mylėtojai be „Sonnentanz“ tikrai išgirs ir kitus „Klangkarussell“ hitus „Time“, „Home“ ar prieš metus Lietuvos populiariausių dainų topuose pirmavusį „Shipwreck“.

Kiek anksčiau – birželio 12 d. – emocijų kupiną vakarą „Pakrantėje“ dovanos muzikos atlikėja Angelou. Kartu su atlikėja bus galima garsiai ir visomis balso stygomis dainuoti jos pirmąjį lietuvišką kūrinį „A lyga“. Taip pat nebus užmirštas ir kūrinys „OPIA“, kuris yra tarsi atviras laiškas santykiams, į kuriuos vis tiek norisi sugrįžti.

Nepaprasto ir lyrinio balso savininkė sukurs jaukumu spinduliuojantį koncertą, suteiksiantį neužmirštamas emocijas.

Bilietus į „Klangkarussell“ ir Angelou koncertus galima įsigyti bilietų platinimo platformoje Bilietai.lt.

„Pakrantės“ lokacija nesiskirs nuo praėjusių metų. Nemuno saloje vykstant vandens sporto centro statyboms, pramogų erdvė įsikurs arčiau „Žalgirio“ arenos ir joje veikiančio restorano „Sala“.

Vykstant į „Pakrantės“ renginius žiūrovai vietas galės rinkti iš kelių variantų, tačiau vienas labiausiai akį traukiančių bus restorano „Sala“ terasa, kuri per kiekvieną renginį virs į VIP zoną su staliukais bei specialiu lankytojams paruoštu maisto bei gėrimų meniu.

Kiek anksčiau buvo skelbta ir apie pirmąjį 2022-ųjų koncertą „Pakrantėje“ – birželio 2 d. pasitikti vasarą pakvies dainų autorius ir atlikėjas Gabrielius Vagelis. Po metų pertraukos į Kauną sugrįžtantis dainininkas su grupe žada surengti kol kas didžiausią savo solinį koncertą laikinojoje sostinėje.

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved