Kauno ledo rūmų atidarymas – kovo 1 dieną

Kovo 1 d. duris atvers naujieji Kauno ledo rūmai. Pandemijos metu kaip vakcinacijos centras visuomenei tarnavęs pastatas pagaliau pradės veikti pagal savo tikrąją paskirtį. Kauno ledo rūmų atidarymo proga su jais susipažinti galės visi kauniečiai ir miesto svečiai.

„Žalgirio“ organizacija dar sausio mėnesį laimėjo viešą Kauno ledo rūmų nuomos konkursą ir veiklą vykdys mažiausiai iki 2023 metų birželio, kol koncesijos būdu bus paskirtas pastato valdytojas.

Naujutėlaičiai Kauno ledo rūmai (Kovo 11-osios g. 26) yra daugiafunkcis žiemos sporto kompleksas – jame yra apie 800 vietų žiūrovams ir net dvi ledo aikštės, kurios galės būti pritaikytos įvairioms veikloms.

Jose galės vykti akmenslydžio, ledo ritulio, dailiojo ar greitojo čiuožimo treniruotės bei rungtynės, nacionaliniai ir tarptautiniai turnyrai.

„Naujieji ledo rūmai jau dabar turi ypatingą reikšmę Kaunui. Pastatėme juos labai laiku. Dar nebuvo oficialaus atidarymo, o šis pastatas jau pasitarnavo mūsų miesto žmonėms – nuo vaikų iki senjorų. Turime padėkoti čia tikrai stipriai dirbusiems medikams, kurie paskiepijo per 200 tūkst. kauniečių – panaudota beveik pusė milijono vakcinos dozių.

Dabar atėjo metas galąsti pačiūžas ir išnaudoti dvi ledo aikštes pagal tikrąją jų paskirtį. Tikiu, kad lankytojų čia bus daug ir visi jie patirs puikių įspūdžių“, – sakė Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Veiklos pradžia džiaugėsi ir Kauno ledo rūmais besirūpinsianti „Žalgirio“ organizacija.

„Tik pačioje sausio pabaigoje laimėję Kauno ledo rūmų nuomos konkursą, iškart kibome į darbus – susidėliojome planą, įvertinome galimybes bei miestiečių poreikius ir jau esame pasirengę startui. Neabejojame, kad atsinaujinę ledo rūmai taps dar vienu kauniečių ir miesto svečių traukos centru, o jį nemokamai apžiūrėti visus kviečiame kovo 1-ąją“, – teigė Kauno „Žalgirio“ ir „Žalgirio“ arenos direktorius Paulius Motiejūnas.

Pirmą pavasario dieną kauniečiai ir miesto svečiai turės galimybę stebėti ir pirmuosius sporto renginius – nuo 16 valandos vyks dailiojo ir sinchroninio čiuožimo pasirodymas, o nuo 16.40 val. įvyks parodomosios ledo ritulio rungtynės tarp Kauno „Kaunas City“ ir Vilniaus „Hockey Punks“ komandų.

Nuo kovo 2 dienos Kauno ledo rūmai jau bus atviri ir visiems norintiems išmėginti ledą – vyks masiniai čiuožimai, startuos įvairūs būreliai ir rungtynės, o esant poreikiui bus rengiamos parodos ar net koncertai.

Ledo mėgėjams taip pat bus suteikiama galimybė išsinuomoti visą aikštę, o kiek vėliau pastate veiklą pradės ir naujai įsikūrusi „Caffeine“ kavinė.

Įsigyti bilietus į čiuožimo seansus ar vyksiančius sporto renginius bus galima jau nuo kovo 1 dienos, adresu www.kaunoledorumai.lt.

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved