„Žalgirio“ arena minės dešimties metų gimtadienį

2011-aisiais Lietuvoje vykusiam Europos krepšinio čempionatui atidaryta „Žalgirio“ arena jau šią vasarą švęs savo dešimties metų jubiliejų.

Duris Nemuno saloje 2011 m. rugpjūčio 18 dieną atvėrusi arena per dešimtmetį tapo neatsiejama Kauno miesto ir jo gyventojų dalimi bei vieta, kurioje vyksta didžiausi renginiai šalyje.

Nuo konferencijų, parodų ir švenčių iki emocijas sprogdinančių Kauno „Žalgirio“ krepšinio rungtynių ir grandiozinių koncertų – visus šiuos dalykus galima rasti ir patirti būtent Nemuno saloje.

Per dešimtmetį didžiausioje arenoje Baltijos šalyse įvyko net 942 renginiai, iš kurių 279 koncertai, 360 krepšinio rungtynės ir 303 įvairūs kiti renginiai tokie kaip parodos, miuziklai, vaikams skirti pasirodymai bei kt. Per šį laiką „Žalgirio“ arenoje apsilankė daugiau nei 6 milijonai lankytojų.

„Žalgirio“ arena savo gimtadienį ruošiasi paminėti triukšmingai ir tą nori daryti su visais Kauno miesto gyventojais bei jo svečiais.

Rugpjūčio 18 d. 10.00 val. „Žalgirio“ organizacijos fizinio parengimo trenerė lauks visų norinčių pagrindinėje „Žalgirio“ arenos salėje, kurioje vyks nemokama sporto treniruotė. Norint dalyvauti treniruotėje būtina užpildyti registracijos formą.

Po treniruočių, nuo 12 val. ant „Žalgirio“ arenos parketo vyks ir krepšinio kovos – dėl „Žalgirio“ arenos dešimtmečio taurės į kovą stos „Žalgirio“ administracijos, „Green White Boys“, Kauno miesto savivaldybės ir Kauno miesto policijos komandos. Draugiškas rungtynes, kurios vyks finalo ketverto principu ir bus itin trumpos – vos 2 kėliniai po 8 minutes, galės pamatyti visi norintys nemokamai.

Kiekvienam norinčiam taip pat bus suteikta galimybė užsiregistruoti į nemokamą ekskursiją po „Žalgirio“ areną ir jos užkulisius, o praėjusį sezoną savo atvaizdą į tribūnas pasodinę sirgaliai pagrindinėje „Žalgirio“ arenos salėje dienos renginių metu (nuo 10 iki 14 val.) galės atsiimti savo kartoninę nuotrauką.

Pramogos kauniečių ir miesto svečių lauks ir šalia arenos – Nemuno saloje visą dieną šurmuliuos batutų parkas.

Visą rugpjūčio mėnesį šalia „Žalgirio“ arenos esančioje renginių erdvėje „Pakrantė“ taip pat vyks įvairūs koncertai. Čia pasirodys „G&G Sindikatas“, Monika Liu, Linas Adomaitis, Vidas Bareikis, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, Monika Marija ir „Solo Ansamblis“.

Rugpjūčio 18 d. „Pakrantėje“ pasirodys 2017m. Eurovizijos laimėtojas Salvadoras Sobralis, o „Žalgirio“ arenos gimtadienio minėjimas griausmingai bus baigtas renginių ciklu rugpjūčio 26-29 dienomis, kai koncertus Nemuno saloje paeiliui surengs „Sisters on Wire“, Ieva Narkutė ir Lietuvos muzikos scenos grandas Gytis Paškevičius.

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved