„Pakrantė“ sugrįžta – šalia „Žalgirio“ arenos ir vėl veiks atnaujinta pramogų erdvė

Laisvėjantys pandemijos suvaržymai suteikia viltį, jog vasarą renginių išsiilgę žmonės vėl galės paįvairinti savo laisvalaikį. Tokią galimybę saugiai ir džiaugsmingai leisti laiką yra pasiruošusi suteikti „Žalgirio“ arena, prie kurios antrą vasarą iš eilės veiks pramogų erdvė „Pakrantė“.

Į ne vieną koncertą ir Lietuvos atlikėjų pasirodymą praėjusią vasarą pakvietusi „Pakrantė“ šiais metais sugrįžta atsinaujinusi ir dar labiau paįvairins savo veiklų diapazoną.

Nemuno saloje ir toliau lankysis įvairiausių stilių muzikos atlikėjai, todėl savo mėgstamą koncertą turėtų atrasti ne vienas kaunietis ar miesto svečias.

Pirmadieniais į „Pakrantę“ bus kviečiami kino mylėtojai, kurie didžiajame ekrane galės mėgautis geriausių įvertinimų sulaukusių kino filmų peržiūromis.

Svarstoma, kad ekranas galėtų pasitarnauti ir krepšinio mėgėjams. Jei ir toliau bus taikomi griežti apribojimai viduje vykstantiems renginiams, Kauno „Žalgirio“ krepšininkams kovojant dėl svarbiausių sezono pergalių, komandos gerbėjai galės stebėti rungtynes šalia arenos.

Šiais metais „Pakrantė“ minimaliai pakeis lokaciją. Nemuno saloje vykstant vandens sporto centro statyboms, pramogų erdvė persikels arčiau „Žalgirio“ arenos ir joje įsikūrusio restorano „Sala“. Tai ne tik leis toliau mėgautis muzika šalia tekant Nemunui, bet ir sujungs „Pakrantės“ erdvę su „Žalgirio“ arenos amfiteatru, kuriame po koncertų ar kitų renginių, jeigu tuometiniai karantino ribojimai leis, vyks „dūzgės“.

Vykstant į „Pakrantės“ renginius žiūrovai vietas galės rinkti iš kelių variantų, tačiau vienas labiausiai akį traukiančių bus restorano „Sala“ terasa, kuri per kiekvieną renginį virs į VIP zoną su staliukais, asmeniniais barmenais bei specialiu lankytojams paruoštu maisto bei gėrimų meniu.

Jei karantino apribojimai švelnės, naujai įrengtas „Žalgirio“ arenos amfiteatras per renginius taps komfortiškiausia „lounge“ zona, o po kiekvieno renginio virs į naktinį klubą, kuris lauks visų naktinių pramogų mėgėjų. Atnaujinta amfiteatro garso įranga bei restorano „Sala“ barmenai leis lankytojams atsipalaiduoti iki pat paryčių.

„Pakrantės“ lankytojų lauks ir vienas iš geriausių lietuvos komikų, televizijos laidų vedėjas – Justinas Jankevičius. Jis su savo nauju projektu „Nesiaukite live“ kvies nesiauti ir užeiti pokalbiui ryškiausias Lietuvos asmenybes. Interaktyvūs pokalbiai, negirdėtos istorijos, specialūs muzikiniai pasirodymai ir daug juoko ilgai lauktame gyvame susitikime „Pakrantėje“ – garantuoti.

Savo progą pasireikšti turės ir jaunimas. „Pakrantėje“ renginių ciklą planuoja savirealizacijos studija „ATIK ESUP“.

„Džiaugiamės kartu su savo didžėjų mokykla „ATIK ESUP“ ir jos gabiausiais mokiniais turėdami galimybę prisiliesti turbūt prie didžiausių vasaros klubinių vakarėlių Kaune. Prie pulto žadame ne tik savo rezidentų, geriausių mokinių, bet ir garsiausių šalies didžėjų pasirodymus. Dabartinis „Pakrantės“ projektas bus didžiausias iš visų, tai tarsi maži festivaliai su kiekvienu renginiu. Visi Lietuvos didžėjai turės galimybę dalyvauti konkurse ir laimėti pasirodymą pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje bei daug kitų prizų. Lauks daug „Lounge“ stiliaus vakarėlių, akustinių pasirodymų. Vasara bus kupina gerų renginių ir emocijų“, – tvirtino „ATIK ESUP“ didžėjų mokyklos vadovai Rokas Baltūsis ir Lukas Bundonis.

Pirmasis gyvo garso koncertas „Pakrantėje“ įvyks birželio 6 d., sekmadienį, kai Nemuno salą užlies „Saulės kliošas“ ir šios grupės kuriama muzika. Koncerto pradžia 19.00 val., o bilietus jau galima įsigyti čia.

Birželio 18-ąją įvyks Nedos Malunavičiūtės ir Olego Ditkovskio koncertas, o birželio 23-iąją Jonines bus galima sutikti kartu su grupe „RONDO“.

„Pakrantėje“ bus atsižvelgiama ir į dabartinę sveikatos situaciją šalyje – bus pasirūpinta dezinfekcinėmis priemonėmis ir bus laikomasi visų galiojančių sveikatos apsaugos reikalavimų.

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved