#MantaiKurorte žvaigždės #ZAbackstage laidoje prakalbo apie gėdingiausius savo poelgius kurortuose

Kauno „Žalgirio“ arenoje kartu su daugiatūkstantine minia buvo uždarytas Manto Stonkaus ir Manto Katlerio linksmasis turas #MantaiKurorte.

Jau ketvirtąjį savo turą surengę bene žinomiausi Lietuvos komikai anksčiau publiką buvo nukėlę į Niujorką, praėjusiais metais komikai sugrįžo į kiemą, o šiemet vėl pasileido į atostogas lietuviškame kurorte.

Gera nuotaika žibėjęs Mantų trio po pasirodymo „Žalgirio“ arenoje neišvengė #ZAbackstage laidos vedėjos Dalios Belickaitės paruoštos proto mankštos bei toliau skleidė vien tik pozityvą.

Vyrukai gana nesunkiai išsidalijo D.Belickaitės nurodytas roles. Be jokių abejonių Mantas Bartuševičius sau priskyrė atostogų metu iš kitų kišenės gyvenančio turisto vaidmenį, ilgai pasvarstęs M.Katleris pasirinko merginų dėmesį sugeriančio vaikino rolę, o M.Stonkui buvo priskirta turisto, kuris be proto išlaidauja, rolė.

„Stand up comedy“ meistrams #ZAbackstage laidoje taip pat teko parodyti savo žinias apie Lietuvos kurortus, papasakoti apie ten vyraujančią kultūrą, pasidalinti gėdingiausiais prisiminimais ir atskleisti dar daugiau pikantiškų detalių.

Į ketvirtąjį savo turą Mantai sukvietė Panevėžyje, Vilniuje, o vyšnia ant torto tapo daugiausiai žiūrovų sutraukęs šou „Žalgirio“ arenoje.

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved