„Žalgirio“ sirgaliams – ypatingas LKL šeimadienio pasiūlymas

Kauno „Žalgirio“ sirgaliai prisideda prie kiekvienos komandos pergalės. Lietuvos čempionai jaučia didžiulį savo gerbėjų palaikymą per kiekvienas Eurolygos rungtynes, į kurias susirenka daugiatūkstantinė minia ir „Žalgirio“ arena nusidažo žalia-balta spalvomis. Tačiau žalgiriečiams aktyvus komandos palaikymas yra toks pat svarbus ir per Lietuvos krepšinio lygos rungtynes.

Siekdama dar labiau sudominti žiūrovus „Žalgirio“ arena skelbia LKL šeimadienį, kurio metu bus galima ne tik stebėti „Žalgirio“ rungtynes, bet patirti išskirtinį VIP aptarnavimą ložių aukšte.

Kovo 31 d. Kauno „Žalgiris“ namų arenoje susitiks su Panevėžio „Lietkabeliu“, todėl kviečia visus „Žalgirio“ sirgalius atvykti palaikyti savo komandą. O tam, kad rungtynes stebėti būtų smagiau, lankytojų laukia ypatingas pasiūlymas: bilietas ložėje – tik 16 eurų, moksleiviams taikoma papildoma 5 eurų nuolaida, o vaikai iki 6 m. įleidžiami nemokamai!

Šeimoms sukurtas rungtynių bilietas leis aktyviai ir įdomiai praleisti savo laisvalaikį kartu, palaikant savo mėgstamą komandą, o visi, įsigiję šeimadienio rungtynėms skirtą bilietą, turės galimybę ne tik stebėti „Žalgirio“ rungtynes Šeimos ložėje, bet ir pasijausti tikrai išskirtiniu – atskiras įėjimas į areną ir specialus, tik šeimos ložėms, sudarytas meniu.

„Žalgiris“ kviečia savo sirgalius praleisti LKL šeimadienį stebint rungtynes. Specialiai šeimos ložėms sudarytas meniu pasižymi ne tik naujais receptais, bet ir ypatingai žemomis kainomis. Peržiūrėti meniu galite čia: http://bit.ly/LKLloziumeniu.

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved