Koncertinį turą pradedantis L.Adomaitis: „Žmonės pamatys tai, ko nėra matę“

Prieš pasileisdamas į grandiozinius koncertinius turus po didžiausias Lietuvos arenas atlikėjas Linas Adomaitis davė išskirtinį interviu „Žalgirio“ arenos internetinei laidai #ZAbackstage. Joje užkietėjęs „Žalgirio“ krepšinio komandos gerbėjas bei tikras kaunietis pasakojo apie savo ritualus, sužaidė linksmą žaidimą ir klausytojus intrigavo drąsiais pasisakymais.

„Kuomet esame su kolektyvu, susikimbame rankomis ir išleidžiame šūksnį, kuriuo siekiame užkurti gerą energiją. Lipdamas į sceną vienas dažnai persižegnoju ir paprašau savo angelo sargo pagalbos. Manau, kad kiekvienas turime savų ritualų, svarbiausia jais tikėti“, – kalbėjo „Žalgirio“ hitų kūrėjas bei atlikėjas.

Galingą koncertinį turą „Vandenynai“ L.Adomaitis surengs Panevėžyje, Klaipėdoje, Vilniuje ir Kaune. „Žalgirio“ areną dainininkas pasiruošęs sudrebinti jau artėjantį šeštadienį, gruodžio 22 dieną. Pasak atlikėjo, tai bus išskirtinis bei amą atimantis šou.

„Pačioje geriausioje arenoje, kuri turi puikiausią akustiką, patogiausias kėdes, susimatome jau šeštadienį, kuomet ir užbaigsime galingą turą. Pažadu, jog žmonės pamatys tai, ko nėra matę. Jie pirmą kartą Lietuvos scenoje išvys didžiulį laivą, puokštę profesionalių muzikantų ir išgirs pačius geriausius mano hitus. Bus daug geros energijos. Prieš šventes žmonėms padovanosime meilės ir kokybiškos muzikos injekciją“, – nemažai detalių atskleidė įspūdingam šou pasiruošęs L.Adomaitis.

L.Adomaitis savo koncertinį turą užbaigs Kaune ir taip duos startą kitiems „Žalgirio“ arenoje vyksiantiems šventiniams koncertams.

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved