„Žalgirio“ arenoje čiuožę M.Drobiazko ir P.Vanagas: „Tai pati geriausia arena visame pasaulyje“

Kauno „Žalgirio“ arena nusiklojo žiemiškai šaltu ledu, kurį kaitino ir žiūrovus įspūdingu šou nudžiugino garsiausia bei sėkmingiausia Lietuvos dailiojo čiuožimo ant ledo pora Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas.

Tikrą „Roko simfonija ant ledo“  kartu su kolegomis sukūrę renginio kaltininkai #ZAbackstage laidos kolektyvui atskleidė, jog pasirodyti „Žalgirio“ arenoje yra pats didžiausias malonumas ir garbė.

„Esame šiek tiek pavargę, tačiau tuo pačiu ir labai pamaloninti, nes į pasirodymą susirinko tiek daug žmonių ir žiūrovai mus apipylė didžiulėmis ovacijomis. Mums itin malonu matyti tokią žiūrovų reakciją čia, Kaune, nes tai Povilo gimtasis miestas“, – kalbėjo Margarita.

Savo gyvenimo bei šokių partnerei antrino Povilas, negailėjęs gražių žodžių „Žalgirio“ arenai.

„Noriu pridėti, kad šioje arenoje čiuožti yra vienas malonumas. Esame savo pasirodymus atlikę visame pasaulyje, tačiau geresnės vietos bei geresnės arenos už „Žalgirio“, tikrai nesu matęs. Esu dėl to laimingas ir galiu tuo labai didžiuotis“, – teigė P.Vanagas.

Aukščiausias vietas tarptautiniuose turnyruose skynusi pora taip pat kalbėjo apie savo laisvą laiką, pomėgius virtuvėje ir ateities planus.

Tai ne paskutinis šių metų renginys didžiausioje šalies arenoje. Šventiniu laikotarpiu „Žalgirio“ arena stebins įvairiais pasirodymais – nuo didžiosios kalėdinės Kauno mugės iki Radistų šou ir miuziklo „Eglė žalčių karalienė“.

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved