J.Jarutis surengė pirmąjį solinį koncertą Kaune

Pirmąjį solinį koncertą Kaune surengė vienas populiariausių šių dienų Lietuvos atlikėjų Justinas Jarutis, kuris savo klausytojus sukvietė į „Žalgirio“ arenoje esantį „Bosca“ amfiteatrą.

Gražiausius šilto koncerto momentus užfiksavo ir patį renginio kaltininką pakalbino #ZAbackstage laidos kolektyvas.

„Tai bus pirmasis mano solinis koncertas Kaune. Pirmieji kartai visada būna įdomūs ir jaudinantys. Manau šis koncertas bus taip pat ypatingas“, – dar prieš koncertą džiaugėsi J.Jarutis.

Priešais objektyvą atsisėdęs charizmatiškasis atlikėjas atskleidė jau nuo pat mažens drąsiai lipęs ant scenos, tačiau vis dar jaučiantis nemažą jaudulį prieš pasirodymus.

„Kiek save pamenu, tiek ir esu ant scenos. Jau šešerių metų vaidinau viename spektaklyje. Mano mama vaidindavo teatre, tad ir pats visada buvau šalia viso to. Kiekvieną kartą lipdamas į sceną vis dar jaučiu jaudulį, net nesistengiu nuo jo bėgti, bandau į jį pasinerti ar šiek tiek užgožti kitais įvairiais darbais“, – savo kelią į sceną komentavo J.Jarutis.

Šių metų pradžioje debiutinį albumą išleidusiam J.Jaručiui teko atlaikyti ir #ZAbackstage kūrybinės komandos suorganizuotą išbandymą. Į greitus klausimus atsakinėjęs atlikėjas dalinosi mėgstamiausių pusryčių receptais, svajonių kelione ir papasakojo apie keisčiausią gautą žinutę nuo gerbėjos.

Artimiausiu metu, lapkričio 17 dieną, „Žalgirio“ areną sudrebins ir „Legendos 80’s“ koncertas. Scenoje išsilaipins ryškiausios to meto žvaigždės Thomas Andersas, Haddaway, „Secret Service“ ir pirmą kartą Kaune koncertuosianti Italijos estrados žvaigždė Al Bano!

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved