#ZAbackstage. „Žalgirio“ areną aklinai užpildęs M.Mikutavičius – apie himną Kaunui bei kompiuterinius žaidimus

Artėjant metų pabaigai savo duoklę ištikimiausiems gerbėjams atidavė ir dainininkas Marijonas Mikutavičius, kurio koncertą stebėjo sausakimša Kauno „Žalgirio“ arena.

Ironiškai į savo šou žiūrovus kvietęs scenos vilkas didžiausią Baltijos šalyse areną užpildo jau ketvirtus metus paeiliui.

„Garso ir šviesų bus tiek, kad jų nebeliks niekam kitam, todėl šie koncertai bus iš viso paskutiniai visame pasaulyje. Po to tiesiog nieko niekur niekada nebevyks, įskaitant sporto, cirko, gaidžių peštynes, „Game of Thrones“ ir kitas pramogas. Taip jau netikėtai sutapo, jog šiais metais švenčiu dvigubą jubiliejų — man keturiasdešimt šešeri ir esu dvidešimt keturis metus scenoje, todėl koncertai bus šventiški ir kvepės blyškia žilagalvio gaiva“, – prieš koncertinį turą juokavo Marijonas.

Tarp besilinksminusių pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje sukiojosi ir „ZAbackstage“ kolektyvas, po įspūdingo koncerto pakalbinę Lietuvos krepšinio himno „Trys milijonai“ autorių ir atlikėją.

Kaip visada šmaikščiai nusiteikęs M.Mikutavičius kalbėjo apie himną Kaunui bei futbolui ir gyrėsi savo pasiekimais kompiuteriniuose žaidimuose.

Naujųjų metų pradžioje „Žalgirio“ arenoje sausio 17 dieną kviečiame į „Aukštųjų mokyklų mugę“, o sausio 26-ąją įvyks ilgai laukti „M.A.M.A 2017“ muzikos apdovanojimai.

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved