#ZAbackstage. A.Mamontovas: „Smagu, kad tęsiu tai, ką visada dariau ir ką noriu daryti“

Kauno „Žalgirio“ arenoje tūkstantinėje gerbėjų apsuptyje savo 50-ies metų jubiliejų paminėjo vienas iškiliausių Lietuvos atlikėjų Andrius Mamontovas.

Į išskirtinį koncertą didžiausioje Baltijos šalyse arenoje sugužėję atlikėjo kūrybos mylėtojai „ZAbackstage“ laidos vedėjai Astai dalinosi paauglystės prisiminimais, uždainavo A.Mamontovo hitus bei scenos vilkui paskyrė naują profesiją.

Simbolinę dovaną nuo „Žalgirio“ arenos už visus išparduotus bilietus gavęs renginio kaltininkas džiaugėsi galintis daryti tai, ką visada norėjo daryti.

„Prieš 20 ar 30 metų niekada nemaniau, kad man sueis 50 metų, atrodė, kad gyvensi, bet ta riba kažkur slinksis ir tu jos nepasieksi, tačiau laikas toks dalykas. Man smagu, kad tęsiu tai, ką visada dariau ir ką noriu daryti. Ne kiekvienas gali gyventi iš muzikos, ne kiekvienas išsilaiko, tad man didžiulė dovana, jog žmonės klauso mano dainų, ateina į koncertus ir dėl to esu beprotiškai laimingas“, – „ZAbackstage“ kolektyvui pasakojo jubiliatas.

Jau šiandien į sceną „Žalgirio“ arenoje lips kita iškili Lietuvos scenos žvaigždė – Marijonas Mikutavičius, penktadienį savo koncertą surengs Merūnas Vitulskis, o senus metus kviečiame palydėti naujametiniame GALA koncerte „Auksiniai Duetai“.

 

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved