#ZAbackstage. Iš koto verčiantį pasirodymą „Žalgirio“ arenoje surengusiems M.Stonkui ir M.Katleriui – draugystės žinių patikrinimas

Kauno „Žalgirio“ arenoje iš koto verčiantį pasirodymą surengė dvi didžiausios Lietuvoje „stand – up comedy“ žvaigždės Mantas Katleris ir Mantas Stonkus.

Jėgas suvieniję bendravardžiai jau antrus metus paeiliui renka tūkstantines minias didžiausiose Lietuvos arenose, o šįkart daugiausiai dėmesio susilaukė Kaune, kur į jų #ManTaiGeriau turo pasirodymą atvyko beveik 6 tūkstančiai žiūrovų.

Dar prieš renginį „ZAbackstage“ laidos vedėjos Indrės kalbinti humoristų gerbėjai buvo pasiruošę palikti kasdieninius vargus užmarštyje ir į areną atsinešė tik gerą nuotaiką, pateikė idėjų trečiojo turo pavadinimui, išskyrė juokingiausius renginio kaltininkų perliukus bei žemaitiškai siuntė linkėjimus plungiškiui M.Stonkui.

Tuo tarpu į Niujorką ar Tailandą savo juokeliais nukėlusių Mantų laukė nedidelis draugystės žinių patikrinimas, kuriame sulaukė klausimų apie batų dydį, gimtadienio datas ar zodiako ženklus. Šmaikščiai į klausimus atsakinėję neišskiriami draugai įvardijo vienas kito vizitine kortele tapusius juokelius bei pademonstravo šokio judesius.

„Žalgirio“ arena didžiąsias metų šventes kviečia pasitikti dvi dienas truksiančioje Kalėdinėje „Fashion Bazaar“ mados mugėje, gruodžio 13 dieną kasmetinį šou arenoje surengs žinomiausia Lietuvos ledo šokėjų pora Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko, o gruodžio 16 dieną muzikos mylėtojams šilčiausius prisiminimus atgaivins Aleksandro Ivanausko – Faros jubiliejinį turą per Lietuvą rengianti grupė „Rondo“.

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved