Naujo partnerio pavadinimas papuoš išskirtinę „Žalgirio“ arenos erdvę

Šeštąjį gimtadienį neseniai paminėjusi „Žalgirio“ arena pasirašė bendradarbiavimo sutartį su šalyje lyderiaujančia įrangos nuomos bendrove „Ramirent“, kurios iniciatyva arenoje naujai įkurtam „Premium“ klubui suteikiamas „RAMIRENT Premium klubo“ pavadinimas.

„RAMIRENT Premium klubas“ – tai atskira erdvė „Žalgirio“ arenos salėje, į kurią galima patekti tik su „Žalgirio“ sezono abonementu arba bilietu. Mėgautis rungtynių atmosfera ir patogiai stebėti krepšinio kovas galima sėdint ant minkštasuolių arba įsipatoginus prie baro. Su naujojo klubo abonementu galima naudotis atskiru įėjimu, rūbine bei kitomis, tik klubo nariams skirto baro, paslaugomis.

Kaip teigė „Ramirent“ technikos direktorius Justas Karulaitis, bendradarbiauti su arena paskatino panašus požiūris į verslą.

„Tiek arena, tiek mūsų bendrovė yra lyderiaujanti rinkoje, tad sujungus jėgas, verslo ryšius plėsti taps dar lengviau. Taip pat neabejojame, kad „RAMIRENT Premium klubas“ taps mėgstama susibūrimo ir pokalbių, naujų pažinčių užmezgimo vieta“, – sakė J. Karulaitis.

VIP paslaugų spektro paklausa nuolat didėja, todėl „Žalgirio“ arena džiaugiasi, kad burdama stiprių partnerių ratą gali gerinti sąlygas lankytojams, patenkinti net ir paties reikliausio kliento poreikius, investuoti į naujus projektus, kurie areną daro dar modernesnę ir atitinkančią rinkos tendencijas.

„Pastebėjome, kad vis daugiau arenos lankytojų nori išskirtinių paslaugų ir yra pasiryžę už komfortiškas vietas mokėti daugiau nei įprastai. Remdamiesi tokiu klientų požiūriu, ir didžiosiose Europos arenose vyraujančiomis tendencijomis, įkūrėme ypatingą erdvę ir „Žalgirio“ krepšinio komandos gerbėjams. Labai džiugu, kad prie šios mūsų idėjos nusprendė prisijungti naujais partneriais tapę „Ramirent“ investuotojai, kurių bendrovės vardu ir bus pavadinta naujausia erdvė „Žalgirio“ arenoje“, – kalbėjo Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

2017-2018 metų sezono abonementais buvo išpirkta beveik pusė „RAMIRENT Premium klubo“ vietų. Naujai įrengtas klubas vis labiau traukia krepšinio gerbėjų, norinčių pasimėgauti išskirtinėmis vietomis ir paslaugomis, dėmesį, nes prasidėjus bilietų prekybai buvo susidomėta vienkartinių bilietų paketais viso sezono rungtynėms.

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved