„Žalgirio“ areną aplankė trimilijonasis lankytojas!

Kauno „Žalgirio“ arena antradienį vykusių trečiųjų Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo rungtynių metu atvertė dar vieną istorijos puslapį – sulaukė jau trimilijonojo lankytojo.

„Trys milijonai aktyvių, energingų, aukščiausius reikalavimus keliančių žmonių – tai yra kažkas tokio, ką mes turime čia, Kaune. Aš labai noriu padėkoti personalui – dažnai po 500 žmonių dirba per kiekvieną renginį. Jie dirba savo mylimą darbą, jie sukuria tai, ką mes čia patiriame ir išgyvename“, – naujuoju „Žalgirio“ arenos lankomumo pasiekimu džiaugėsi arenos vykdomoji direktorė Asta Ivanauskienė.

Trimilijonuoju „Žalgirio“ arenos lankytoju tapo rungtynes tarp „Žalgirio“ ir Klaipėdos „Neptūno“ stebėjęs kaunietis Gintaras Pakštys. Krepšinio gerbėjas kalbėdamas apie trimilijono lankytojo titulą džiaugėsi savo sėkme.

„Kartas nuo karto išbandau įvairias loterijas ir kartais man pasiseka. Na, o būti trimilijonuoju lankytoju yra labai didelė sėkmė, kuri mane nusišypsojo. Žadu ir toliau lankytis „Žalgirio“ arenoje“, – teigė naujojo arenos pasiekimo kaltininkas.

Trimilijonasis „Žalgirio“ arenos lankytojas ne tik buvo pasveikintas aikštės viduryje per rungtynių pertraukėlę, bet ir buvo apdovanotas dovanomis. Laimingajam atiteko kito sezono „Žalgirio“ abonementas bei galimybė naudotis VIP arenos kliento privilegijomis kiekvieno „Žalgirio“ arenoje vyksiančio renginio metu.

„Žalgirio“ arena trijų milijonų lankytojų sulaukė per mažiau nei penkerių metų laikotarpį nuo arenos atidarymo pradžios.

Other news

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

EuroLeague Final Four awarded to Kaunas and Zalgirio Arena

The 2023 EuroLeague Final Four will take place in Zalgirio... More »

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

The Pakrante entertainment area set to open back up besides Zalgirio Arena

Zalgirio Arena is setting up to provide the opportunity to... More »

Arena partners

Privacy policy
Kandidatų privatumo politika
For more information on the processing of personal data, please contact mail adress: privatumas@zalgirioarena.lt
Cookie policy
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. All rights reserved