Per trečiąjį LKL finalo mačą „Žalgirio“ arena sulauks trimilijonojo lankytojo

Antradienio vakarą „Žalgirio“ arenoje bus žaidžiamosios trečiosios Lietuvos krepšinio lygos (LKL) didžiojo finalo rungtynės tarp Kauno „Žalgirio“ ir Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkų. Šis mačas įeis ne tik į krepšinio istoriją – atsižvelgiant į aistruolių lankomumą, antradienį pro „Žalgirio“ arenos duris įžengs trimilijonasis lankytojas.

2011 metais atidaryta „Žalgirio“ arena per beveik penkerius metus sulaukė gausybės lankytojų. Daugiausiai aistruolių per visą arenos gyvavimo laikotarpį apsilankė būtent Kauno „Žalgirio“ rungtynėse, todėl simboliška, kad trimilijonasis lankytojas į areną atvyks būtent per Lietuvos čempionų mačą.

„Labai džiaugiamės „Žalgirio“ arenos lankomumu. Krepšinio rungtynės, koncertai, parodos ir kiti renginiai džiugina visos Lietuvos gyventojus ir svečius iš kitų šalių, o mes esame laimingi galėdami jiems suteikti aukščiausios kokybės paslaugas. Pagal turimus duomenis trimilijonojo lankytojo sulauksime būtent šį antradienį, todėl kviečiame atvykti į areną, kuo karščiau palaikyti žalgiriečius ir galbūt tapti laiminguoju žiūrovu“, – sakė „Žalgirio“ arenos vykdomoji direktorė Asta Ivanauskienė.

Vienas LKL finalo žiūrovas taps tūkstantinės minios dėmesio centru. Rungtynių pertraukėlės tarp pirmo ir antro kėlinio metu šis laimingasis, trimilijonasis, lankytojas sulauks vertingų prizų. Aikštės viduryje sirgaliui ar sirgalei bus įteikti simboliniai marškinėliai, „Žalgirio“ 2016-2017 metų sezono abonementas, „Žalgirio“ arenos VIP kortelė, kurios dėka galima statyti automobilį prie „Žalgirio“ arenos visų kito sezono renginių metu.

Verta paminėti, kad „Žalgirio“ arena milijonojo ir dumilijonojo lankytojo sulaukė taip pat per žalgiriečių rungtynes. Tokiu istoriniu įvykiu pažymėtose dvikovose „Žalgirio“ krepšininkai niekuomet nenuvylė savo sirgalių. Sulaukus pirmojo milijoninio lankytojo 2012 metų spalio pabaigoje, žaliai-balti Vieningosios lygos rungtynėse įrodė pranašumą prieš Maskvos CSKA, o 2014 metų spalio pabaigoje į areną atvykus dumilijonajam lankytojui, buvo įveiktas ir to paties „Neptūno“ pasipriešinimas.

Antradienį atvykus į „Žalgirio“ areną, galimybė tapti istorijos dalimi gali pasitaikyti bet kuriam žiūrovui. Susisteminus arenos įeigos turniketų duomenis, trimilijonasis lankytojas sulauks gausybės prizų.

Tuo tarpu, belaukiant „Žalgirio“ ir „Neptūno“ rungtynių, įkrauti baterijas po darbo dienos ir įsijausti į finalinių dvikovų dvasią ir vėl bus galima Žaliojoje fanų zonoje. Šalia arenos įsikūrusioje pramogų erdvėje Jūsų lauks daug malonių įspūdžių. Šventinę nuotaiką aistruoliams kurs skambėsianti muzika, vyks įvairūs konkursai, kuriuose bus galima laimėti „Žalgirio“ prizų.

Antradienį fanų zona atsidarys nuo 17.00 val., o „Žalgirio“ ir „Neptūno“ trečiojo mūšio dėl aukso akistatoje ginčo kamuolys bus išmestas 19.00 val.

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos