Prieš LKL finalo rungtynes prie „Žalgirio“ arenos kvies fanų zona

Trečiadienį Kaune startuos Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serija. Prieš rungtynes į „Žalgirio“ areną atvyksiantys žiūrovai į svarbiausių dvikovų dvasią galės įsijausti prie pagrindinio įėjimo įrengtoje Žaliojoje fanų zonoje. Jau ne pirmą kartą prieš lemiamas sezono rungtynes veiksianti gerbėjams skirta pramogų erdvė krepšinio aistruoliams suteiks dar daugiau malonių įspūdžių.

Ilgiau nei savaitę žalgiriečių rungtynių laukę Lietuvos čempionų sirgaliai vos prieš kelias dienas sužinojo varžovą finale. Lyg ant bangos rungtyniaujanti Klaipėdos „Neptūno“ ekipa neketina sustoti po sėkmės pusfinalyje bei ketina mesti iššūkį ir „Žalgiriui“.

Tai nebus pirmoji kauniečių ir uostamiesčio krepšininkų akistata LKL finale. Abi ekipos buvo surėmusios ietis ir prieš porą sezonų. Tada klaipėdiečiai į savo sąskaitą įsirašė dvi pergales, kol galiausiai „Žalgiris“ dar kartą apgynė Lietuvos čempionų titulą.

Įvertinus šiuo metu demonstruojamą solidžią „Neptūno“ komandos formą ir LKL finalo svarbą, pirmasis mūšis „Žalgirio“ arenoje turėtų pritraukti didelį krepšinio sirgalių dėmesį.

Prieš rungtynes šalia „Žalgirio“ arenos šventinę nuotaiką sirgaliams kurs fanų zonoje skambėsianti muzika ir renginio vedėjas. Visiems užsukusiems jis pasiūlys sudalyvauti žaidimuose, kuriuose bus galima laimėti „Žalgirio“ prizų. Savo jėgas aistruoliai tradiciškai galės išbandyti metimo į krepšį konkursuose.

Savo stendą turės ir „Žalgirio“ regbio klubo atstovai, pakviesiantys susidomėjusius sudalyvauti parodomosiose regbio varžybose. Ir toliau vyks akcija #ŽalgirioKartos, o „Žalgirio“ talismanas Žalgirinis siūlys gerbėjams nusifotografuoti ne tik su juo, bet ir prie šmaikščių žalgiriečių šaržų.

Žalioji fanų zona prie „Žalgirio“ arenos planuoja veikti prieš visas šio sezono LKL finalo serijos namų rungtynes. LKL finalo serija vyks iki keturių pergalių.

Trečiadienį fanų zona savo veiklą pradės 17.00 val., o Kauno „Žalgirio“ ir Klaipėdos „Neptūno“ mačas ginčo kamuolio išmetimu startuos 19.00 val.

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos