„Žalgirio“ arenoje startuoja nepiniginių atsiskaitymų sistema „ArenaPay“

Penktadienį krepšinio aistruolius, atvykusius į Kauno „Žalgirio“ rungtynes su Maskvos srities „Khimki“ komanda, pasitiks naujovė – nuo šios dienos „Žalgirio“ arenoje pradės veikti nepiniginių atsiskaitymų sistema „ArenaPay“. Ši sistema padės apsipirkti greitojo aptarnavimo maitinimo taškuose greičiau, saugiau ir paprasčiau, o vartotojai sulauks ir ypatingų pasiūlymų.

„Šiam nepiniginių atsiskaitymų projektui ruošėmės kruopščiai, rėmėmės didžiųjų užsienio arenų ir stadionų patirtimi ir džiaugiamės, kad galime jį pristatyti arenos lankytojams. Tikimės, kad krepšinio aistruoliai, o vėliau ir arenos koncertų lankytojai įvertins šios paslaugos galimybes ir ja naudosis“, – apie naujovę pasakojo „Žalgirio“ arenos vykdomoji direktorė Asta Ivanauskienė.

Iki rudens ši paslauga bus siūloma į „Žalgirio“ rungtynes atvykstantiems sirgaliams, o nuo naujojo sezono pradžios atsiskaitymų sistema bus skatinami naudotis ir koncertų lankytojai. Prisijungimas prie šios paslaugos galimas skirtingais būdais.

Visų pirma, „Žalgirio“ sezono abonementų ir „Audi“ klubo kortelių savininkai jau dabar turi įdiegtą mokėjimų sistemą „ArenaPay“. Jiems tereiks patikrinti, ar jų abonementas tikrai aktyvuotas priėjus prie „ArenaPay“ aptarnaujančių merginų ir čia pat įnešti į kortelę norimą sumą – 5, 10 ar 20 eurų. Tuomet naudojantis kortele bus galima atsiskaityti vos priglaudus kortelę prie kasoje esančio „ArenaPay“ nuskaitytuvo.

Neturintys „Žalgirio“ abonemento ar „Audi“ klubo kortelės galės įsigyti 10, 20 ar 30 eurų vertės „ArenaPay“ kortelę iš aptarnaujančio personalo.

Be to, „ArenaPay“ vartotojai sulauks tik jiems skirtos kasos greito aptarnavimo baruose, kur apsipirkti galės žymiai greičiau nei mokantieji įprastiniais atsiskaitymo būdais. Taip bus sutaupoma laiko, kuris ypač brangus krepšinio rungtynėse, kai nesinori praleisti nei vieno epizodo. Taip pat bus saugiau – nereikės tikrinti grąžos, nereikės saugoti kišenėse esančių pinigų.

Turimą likutį „ArenaPay“ vartotojai galės pasitikrinti „Žalgirio“ arenos svetainėje, čia pat ir pasipildyti sąskaitą dar prieš ateinant į renginį. Nuo gegužės mėnesio arenoje bus įrengti ir mokėjimo terminalai, kuriuose bus galima įsigyti kortelę, patikrinti likutį, papildyti sąskaitą ar išsiimti likutį, grąžinti kortelę. Šias visas paslaugas suteiks ir aptarnaujantis „ArenaPay“ personalas.

Būtina paminėti, kad šia paslauga besinaudojantys lankytojai sulauks ir ypatingų pasiūlymų – galės įsigyti sirgalių rinkinį už ypatingą kainą. Daugiau apie paslaugą rasite www.zalgirioarena.lt/arenapay.

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos