„Callcredit“ pasirinko „Žalgirio“ areną

Didžiosios Britanijos bendrovė „Callcredit Information Group“ Kaune įsikurs pačioje miesto širdyje – pernai Nemuno saloje pastatytoje modernioje „Žalgirio“ arenoje, kurioje užteks erdvės ne tik sporto renginiams, bet ir užsienio investuotojams.

Kaune vykdant 60,7 mln. litų vertės „Callcredit Information Group“ investicijas bus įsteigtas informacinių technologijų (IT) centras. Jis gegužės mėnesį įsikurs „Žalgirio“ arenos ketvirtame aukšte ir užims maždaug 2 tūkst. kvadratinių metrų plotą. Padalinys Lietuvoje prižiūrės visuose „Callcredit“ padaliniuose įdiegtų IT sistemų techninę būklę ir užtikrins patikimą jų apsaugą.

Didžiosios Britanijos kredito rizikos bendrovės „Callcredit Information Group“ vykdomasis direktorius Adrianas Mitri sakė esantis laimingas, kad naujas padalinys įsikūrė išskirtinėje Lietuvos vietoje. „Mūsų sprendimas įsikurti Lietuvoje buvo priimtas remiantis ambicijomis plėstis ir augimo strategija, kuri yra esminis veiksnys, skatinant verslą sparčiau judėti pirmyn. Džiaugiuosi, kad mums pavyko surasti tokią išskirtinę vietą naujam padaliniui. “Žalgirio„ arena yra tikrai prestižinė vieta, todėl didžiuojamės turėdami su ja saitų. Aš tikiu, kad sujungdami papildomo padalinio erdvę ir aukštos kompetencijos personalą mes sukursime puikų pamatą sėkmingai “Callcredit„ veiklai Lietuvoje“, – kalbėjo A.Mitri.

„Žalgirio“ arenos direktorė Angelė Dementavičiūtė taip pat neslėpė džiaugsmo sulaukusi užsienio naujakurių pasitikėjimo ir žadėjo juos priimti kaip įmanoma svetingiau. „Mes džiaugiamės, kad naujas “Callcredit Information Group„ padalinys Lietuvoje įsikurs “Žalgirio„ arenoje – didžiausioje arenoje ir pramogų vietoje Baltijos šalyse. Mes darysime viską, ką galime, kad mūsų arenoje “Callcredit„ darbuotojai jaustųsi kaip namie“, – sakė A.Dementavičiūtė.

A.Mitri taip pat pridūrė, kad Lietuvoje tikisi atrasti bendraminčių, kurie padės įgyvendinti bendrovės tikslus: „Naujovės yra mūsų verslo
modelio šerdis ir aš įsitikinęs, kad nauji Lietuvos kolegos šį modelį greitai priims. Esu tikras, kad plėsdamiesi mes ir toliau pritrauksime panašiai mąstančių žmonių, kurie padės realizuoti mūsų planuojamą augimo mastelį ir tempą.“

Planuojama, kad jau gegužę „Callcredit“ IT centre Kaune dirbs maždaug 40 žmonių, o iki metų pabaigos jų skaičius turėtų padvigubėti. Teigiama, kad iki 2014 m. pradžios naujajame „Callcredit“ IT centre bus įdarbinta ne mažiau kaip 204 darbuotojai, daugiausia – IT specialistų.

DMN inf.

Kitos naujienos

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius

„Žalgiris Group“renginių metu pradės naudoti daugkartinius puodelius. Plačiau »

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena už pilietinę iniciatyvą „4 procentai“: kviečia pasirašyti peticiją už 4 proc. BVP gynybai

„Žalgirio“ arena palaiko pilietinę iniciatyvą „4 procentai“ ir kviečia pasirašyti... Plačiau »

Arenos partneriai

Privatumo politika
Kandidatų privatumo politika
Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiama susisiekiant el. paštu: privatumas@zalgirioarena.lt
Slapukų politika
© „Žalgirio“ arena, 2011-2024. Visos teisės saugomos